Hvad jeg lærte i denne uge - noget om lort og økologi

Magic Robes – børnetøj uden køn

Kender I Jelena? Altså, Iværksættermor, der har omkring 400 timer i døgnet og derfor har sin egen børnetøjsbutik, er mor til to (plus bonusmor til endnu en), husker at date manden i sit liv OG også lige har lanceret sit eget tøjmærke. Magic Robes er tøj til børn. Ikke pigetøj. Ikke drengetøj. Bare tøj til børn. I like.

For efterhånden lidt tid siden var Bean og jeg forbi Jelena til et photoshoot med nogle af de lækre sager – og udover at Magic Robes-universet er både barnligt og afdæmpet, så er det dejligt blødt, 100% økologisk og let at lege i. Både jeg og Bean er fans, og efter min bedste overbevisning er Magic Robes helt oplagt basistøj. Ikke mindst til institutionen, hvor det skal være let for den store tumling at tage det af og på selv.

 photo Kaya1_zps5f47360d.jpg
 photo Kaya2_zpsd9430463.jpg
Billederne er lånt af Jelena – tak for dem!

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

5 kommentarer

 • Jeg var så heldig at være på besøg i Jelenas butik da prøverne kom, og jeg kunne gramse lidt på det. Det er så fint og blødt! Glæder mig til at komme mine drenge i det 🙂 Lækker lille modella!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Ja, det er så dejligt blødt. Jeg elsker, at det er unisex.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Psst – Du har tidligere nævnt at Beans navn er hemmeligt på din blog, så ville bare gøre dig opmærksom på at det kan ses i fanebladet der viser billederne pga. deres navngivning. Og tak for en god blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Tak! Det er mest hemmeligt af hensyn til Google og Beans fremtid, og ikke fordi det er en mega hemmelighed. Men det er så dejligt at du tog dig tid til at skrive <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Psst – Du har nævnt at Beans navn er hemmeligt på din blog, så ville bare lade dig vise at man kan se det i billedernes faneblade pga. navngivningen. Og tak for en god blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad jeg lærte i denne uge - noget om lort og økologi