Tanker om moderskab på Mors Dag: Skulle vi ikke bare aftale, at vi ALLESAMMEN har ret?

Varmt og vådt – noget om Beans skosamling

Bean har de sidste par uger testet to par sko, og hvis der er noget, barnet har en holdning til, så er det hendes fodtøj. Jeg lader derfor Bean få ordet:

Hej. Jeg elsker sko. Det har jeg faktisk altid gjort. Men min mor skal ikke tro, hun kan putte hvad som helst på mine fødder. Niks, du. Sko skal være pæne. Og så skal jeg kunne løbe rigtig stærkt i dem. Og klatre rundt på legepladsen. Og danse.

Mor siger, jeg har smalle og lange fødder ligesom hende. Men mors fødder er altså MEGET større end mine, så det forstår jeg ikke. Mine fødder er små. Og jeg er rigtig kilden under tæerne.

Jeg har fået et par smarte sandaler. Sandaler er sådan nogle, hvor kan man kilde tæerne, selvom man har sko på. De er i sølv, og de har en stjerne bagpå og så har de sådan noget klisternoget foran, så jeg selv kan åbne og lukke dem. Det kan jeg godt lide. De er bløde og rare at have på (Her må moderen indskyde, at sålen er dejligt fleksibel, og at sandalerne er ret almindelige i læsten, for de er lige det bredeste til Bean fod)

Jeg har også gummistøvler. Det er sådan nogen, hvor man godt må hoppe i vandpytter. At hoppe i regnpytter er noget af det bedste, jeg ved. Jeg havde gummistøvlerne på næsten hele weekenden, fordi jeg var ude i skoven med min far, og jeg fik slet ikke våde fødder, selvom det regnede helt vildt meget. Gummistøvler er svære at løbe i, og mor siger, vi skal have købt nogle såler til dem, så de sidder bedre fast på foden. Jeg kan helt selv tage mine gummistøvler af og på. Det kan Frans nede i dagplejen også.

I kan bare spørge, hvis der er mere, jeg skal fortælle jer om.

/Bean

 photo beanpa30A0vildmarkstur_zps24cfd8ad.jpg
 photo beanpa30A0vildmarkstur2_zps7b89774f.jpg
 photo DSC_0005_zps6ebb2233.jpg
 photo bilkaboslashrnesko_zps29237938.jpg

… skoene, Bean har testet er begge fra Bilka, og selvom børnesko kan være en kostelig affære, og jeg som udgangspunkt aldrig vil gå på kompromis med dem, så er der alligevel et par undtagelser, hvor det fint kan betale sig med den budgetvenlige løsning (no pun intended). Læs bare med HER

Gummestøvler ikke noget, børn går i hver dag eller hele dage ad gangen, for den sags skyld (medmindre de er på vildmarkstur med deres fædre på forårets muligvis mest regnvåde weekend). Og så går det nok. Sålænge fødderne er tørre, og pasformen fornuftig. Sandalerne er fleksible i sålen og fint brede over tæerne – jeg synes, det er rigtig fint, at der er tre steder, de kan indstilles til barnets fod. De lader til at være fint holdbare, men jeg overvejer alligevel om der skal indkøbes et ekstra par. Nu må vi se. Designet er der ikke en finger at sætte på – specielt ikke, hvis du er til byKiers-univers, som de lægger sig ret tæt op ad.

(Indlægget er skrevet i samarbejde med Bilka, men holdninger og indhold er som altid mit)

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tanker om moderskab på Mors Dag: Skulle vi ikke bare aftale, at vi ALLESAMMEN har ret?