Noget om den dér ammedebat

Udsalgsgodter til mor og lidt om eftermiddagshygge

Jeg ved godt, vi ikke har verdens største shoppebudget, men det ER altså udsalgstid, og jeg kunne slet ikke stå for de her skønheder. Dipdye silketunikaen fristede over evne (jeg skyder skylden på Mette!) og den lækre, bløde sweat er både casual og cool. Moshi Moshi sælger den til halv pris pt. Begge dele skal helt sikkert med i kufferten når vi rejser på storbysommerferie om halvanden uge 🙂

100% silke og 100% lækker! (Find den lige her)

Blød og casual cool med rå detaljer. I like!
Bean er stadig fantastisk glad for VHD – det er en grinende, snakkende, legende pige, vi kommer ned til hver eftermiddag. Faktisk vil hun helst ikke med hjem! Men hjem skal vi trods alt, og hendes yndlingsbeskæftigelse pt. (udover at gå og løbegå rundt i hele lejligheden med Kæreste eller mig i en af de små, buttede hænder) er at klatre op i lænestolen med en bog og sidde og læse der. Ligesom vi gør. Og selvom den ikke er det sikreste sted i verden at komme op i eller ned fra, så ser det helt fantastisk sødt ud, når hun sidder dér og troner. Jeg lover i øvrigt, at jeg nok skal poste et billede af en gående Bean – det er bare helt uhyggeligt svært at fange hende og få et godt skud ud af det!

Poserende Bean i bare sommerben og Marapytta-bloomers. Hvor sej kan man være?

Læsehest i lænestol – ren eftermiddagshygge

Lidt snavset er man vel altid? I al fald efter en dag i sandkassen og lidt snacks…

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noget om den dér ammedebat