Udstyr. Hjælp modtages gerne!

Søndagstur i solskinsvejr

Når det er så pænt uden for, kan man jo ikke være andet bekendt end at suse ud i solskinnet – godt pakket ind! – for at fodre nogle fugle (som sikkert også glæder sig til forår og u-frosne søer) og afprøve legepladsen i Fredens Park. Den var god. Der er både mini-trampoliner, hele 2 babygynger, rutschebane, klatre-halløj, vippe, ‘hængekøje’ og forskellige ting, man kan stå op ad, når man er for lille til at gå og kravle.

I øvrigt kan jeg på det varmeste anbefale Bugaboos Cameleon – vi er alle tre så glade for vores nye hjul. Den er let at manøvrere, let at klappe sammen og indstille, rar at sidde og/eller ligge i, god at sove i – og så er den pæn. What’s not to like?

Tak til blå aviser og folk fra Rungsted, der sælger til gode priser! (Ellers kan man også få den her)

Jeg holder lige øje med de dér svaner, mor! De ser sultne ud.

Forårssolstråler
Man skal holde tungen lige i munden, når der gynges vildt

Den (lidt for lille) flyverdragt, der har tjent os vældigt godt hele vinteren.
Et scoop fra genner’en til 85 kr, du.

Forårssne

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udstyr. Hjælp modtages gerne!