T minus 30 days

Barsel, påske og svigerfamilie

Så er det simpelthen gjort – jeg er fra i dag officielt på barsel. Også i systemets øjne. Nøj, det føltes godt at ‘afmelde sig som jobsøgende’.

Det betyder også, at Kæreste, Svoger og mig tager Sølvræven og kører mod Ho Feriecenter for at forenes med resten af den udvidede svigerfamilie. For resten af påsken. Vi tager den lige én gang til: HELE påsken.

Det er lang tid i Ho. Og lang tid i selskab med hele svigerfamilien.

Hvad man ikke gør for ham, man elsker.

Glædelig påske til alle.

2 kommentarer

  • Tillykke med barsel! Og fedt med ferie. Det skal nok blive sjovt – og om ikke andet, så bliver det endnu federe med lange påskeferier med svigermekanikken, når Bean er kommet, og der hele tiden er nogle ekstra hænder til at tage over, når du egentlig allerhelst vil sove. Så betragt denne påske som en øver… 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • … ikke nødvendigvis med min sviger-flok. De er flinke og rare og vil alle det bedste, men både mig og i særlig grad Kæreste var i den grad klar til at tage hjem søndag eftermiddag. Jeg tror, vi begge blev kureret for ønsker om lange påskeferier i de næste par år. En weekend er vist rigeligt!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

T minus 30 days