Milepæle (og verdens sødeste storesøster)

Halvanden kvadratmeters problemløsning. Pelican Self Storage

Lige en disclaimer til at starte med: Vi lejede i sommer et opbevaringsrum hos Pelican Self Storage. Det har vi helt selv betalt fra det tidspunkt og til nu. Dermed er mine oplevelser og erfaringer hverken købt eller betalt af andre. Til gengæld har jeg nu indgået en aftale med Pelican om at fortælle om dem mod at den opbevaringsplads, vi allerede har, bliver betalt for i nogle måneder frem. Dermed er dette indlæg i meget streng forstand en [ANNONCE] – men det er skrevet på baggrund af ikke-betalte erfaringer. Ja?

Måske er der nogen af jer, som husker, at vi skulle tømme hele loftsrummet i juni, fordi taget på vores ejendom skulle udbedres. Det var egentlig meningen, at det projekt skulle foregå i juli og derfor startede vi med at slæbe alt ned i stuen, så det kunne stå lige så fint der og blomstre til loftet igen var tilgængeligt. Man kan godt høre det ikke? Helt, helt holdbar løsning.

Af (for mig) komplet ubegribelige årsager, så er (nogle) byggefirmaer og (nogle) entreprenører a) absurd dårlige til at overholde aftaler og tidsplaner og b) ekstremt underbemidlede udi kommunikation. Hvis nogen kan forklare mig dette og/eller hjælpe den slags firmaer og mennesker med problemerne omkring planlægning og kommunikation, så tror jeg, der er mange penge at tjene. Tippet er hermed givet videre. I al fald blev det på et tidspunkt åbenbart, at der ikke kom til at ske noget med loftet og taget lige her og nu (faktisk er det i skrivende stund endnu et projekt, der ikke er en ny startdato for!) og så var det, at vi kiggede efter alternativer til at have hele loftet stående i stuen.

Tæt på os ligger en af Pelican Self Storages afdelinger, og det var et ret naturligt valg at henvende os her. Den slags lagerhoteller giver god mening, for opbevaring i København kan godt være en udfordring. Den beslutning har vi kun været glade for. Ikke mindst i forbindelse med selve flytningen af kasser, kufferter og diverse andre lofts-pakkenelliker. De to mænd, der kom, var indbegrebet af god flyttestil. De var omhyggelige, passede godt på vores ting og sørgede endda for at få dem stuvet sammen på flot tetris-maner i vores opbevaringsrum. Og ja. Det viste sig, at 1,5 m2 faktisk var nok til at rumme indholdet af hele vores loftsrum på omkring 3×3 meter.

Halvanden kvadratmeter lyder af næsten ingenting. Det er kun godt 25 cm mere end højden på min førstefødte, og jeg havde egentlig regnet med at vi skulle have dobbelt så meget plads. Det viste sig at Pelican (og Jonas) havde ret. Det er meget mere plads end man regner med, for i et opbevaringsrum skal man jo ikke kunne komme til tingene på samme måde som i en bolig. Vi har været forbi og hente og aflevere ting løbende. Julepynt. Autostole. Den slags. Det fungerer så fint efter omstændighederne.

Det skal ikke være en hemmelighed, at jeg glæder mig til at få et rigtigt loftsrum igen (jeg lever i håbet), men indtil da synes jeg, vi har fundet en ret optimal løsning. Hvis vi nogensinde skulle få brug for opbevaring i en anden anledning – eller hjælp til at flytte i det hele taget – så ved jeg i al fald godt, hvem jeg skal henvende mig til.

skaermbillede-2018-01-11-kl-2-36-25-pm

^^Billedet er lånt fra Pelican, men det giver en meget god fornemmelse af hvor meget plads der er i et ret lille rum.

… og så gør det jo heller ikke noget, at vores lokale Pelican faktisk er et stykke ret nydelig, pris-nominenret arkitektur, vel?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Milepæle (og verdens sødeste storesøster)