Måske magiske dyner - og noget om søvn

Uendelige renoveringsprojekter – og sikker opbevaring

[Reklame. Indlægget er udgivet i samarbejde med Pelican Self Storage]

For et par år siden blev hele taget og loftsområderne i vores bygning renoveret. Dengang havde vi opmagasinering af hele vores loftsrum hos Pelican Self Storage, så det ikke skulle fylde i lejligheden. Det ville jeg vitterlig ønske, vi havde tænkt over igen i løbet af sommeren. Hvorfor? Well…

På mine Stories på Instagram har jeg løbende delt lidt om vores tilsyneladende uendelige renoveringsprojekt herhjemme. Tilbuddet lød på 6 uger. Vi er nu i den absolutte slutning af uge 8, og der er lang vej endnu! Jeg mener. Vi har ikke et toilet endnu. For ikke at tale om færdige vægge. Det kommer jeg nok til at fortælle lidt mere om, sammen med vores erfaringer, hacks og do’s and don’t til badeværelsesrenovering. Når vi engang er færdige.

Hvorom alting er: Inden vi gik igang, var det absolut nødvendigt for firmaet, at vi havde sørget for at indkøbe fliser og armaturer. Det gjorde vi i god tro, og det betyder, at vi nu siden starten af juni har haft æske og atter æske med fliser og armaturer fordelt i forskellige bunker i spisestuen. Sammen med alt indholdet af vores lille indbyggede skab i gangen. Sko, støvsuger, huer og cykelhjelme til fem mennesker. Sammen med diverse værktøj, og de billeder og hylder, vi var nødt til at tage ned. Det er meget. Rigtig meget, og det er en decideret stressfaktor for mig, at bo i så meget rod. Selvom jeg forsøger at have nogenlunde orden på bunkerne.

Havde vi nu vidst på forhånd, at det ville tage mere end 2 måneder, før fliserne overhovedet kom i spil, havde vi helt sikkert valgt at leje et opbevaringsrum hos Pelican Storage og brugt det som vores opbevaringscenter til alle byggematerialerne og vores værktøj. Jeg husker det kun som en positiv oplevelse sidst (og det ville da være rart med noget positivt i denne proces…), og det var en nem og sikker opbevaring. Der er i øvrigt gratis leje af trailer, så det ville være ret nemt at flytte alle de tunge fliser. Faktisk kunne vi have kørt dem direkte fra flisebutikken til opbevaringsrummet og sluppet for at bære dem op til 3. etage.

Jeg tror, der kommer tidspunkter i de flestes liv, hvor vi har brug for ekstra privatopbevaring for en periode. Uanset om det er en decideret flytning med overlap eller det bare er til flyttekasser med ting, vi skal have plads til under en renovering eller ombygning.

For mig har det her været  – og er stadig – en vanvittig proces. Det føles så grænseoverskridende ikke at kunne slappe af i sit eget hjem, fordi vi aldrig ved, om der kommer håndværkere, hvornår de kommer og hvor længe de er her. Fordi der ikke er et funktionelt toilet. Fordi der er rod og bunker af ting i alle hjørner og kroge. Så for nu at tage forskud på et af mine hacks til en bedre renoveringsproces, er klart at overveje muligheden for opmagasinering hos Pelican Self Storage, der har centre rundt om i landet, for at undgå unødvendigt rod andre steder i hjemmet undervejs i processen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Måske magiske dyner - og noget om søvn