Tak, opfølgning og oprydning

Radiostilhed, strikkerier og indkøring i dagpleje

Der har været lidt stille herinde. Usædvanligt stille. Jeg ved det godt. Jeg har haft travlt med virkeligheden. Dels har der været knald på jobbet. Vi er sommerferieramte, og det giver selvsagt lidt ekstra opgaver til de af os, der ikke holder ferie længere. Derudover er Bean igang med en eller anden mystisk systemopdatering i hovedet (eller systemnedbrud om man vil!) og er mildest talt en håndfuld. Jeg glæder mig til skyerne letter og hun bliver ‘sig selv’ igen. Det gør hun vist også selv, for det er hårdt at opponere mod alt og alle hele tiden og anstrengende at opsøge uenigheder dagen lang. Hun kompenserer om natten, hvor hun lister ind i vores seng og placerer sig så tæt på mig som det er fysisk muligt. Det er tættere, end man skulle tro.

Lillesøster er ved vejs ende i den første uge i dagpleje. Det er gået over al forventning. Hun virker bare godt tilpas. Tryg og glad. Kravler rundt efter og mellem de andre børn. Leger med alt legetøjet. Klatrer rundt på de dejlige pædagoger. Hun blev endda puttet til formiddagslur helt uden brok i går og har spist frokost dernede i dag. I morgen er lakmusprøven, at hun skal være der selv hele formiddagen og puttes til middagslur. Hvis alt går vel bliver det mig, der henter hende på vej hjem fra arbejde <3

Hun er så sej og tager omvæltningen i stiv arm. Helt forventeligt er hun mere træt end normalt om eftermiddagen og vil allerhelst være i mine arme for at hyggeamme eller med mig inden for rækkevidde. Det efterlader ikke meget frirum til mig, men sådan må det være. Der skal nok komme en reaktion på hele konceptet med at blive afleveret, når hun finder ud af at dette er den nye hverdag. Den tager vi til den tid.

Aftenerne er gået med at koble fra. Helt fra. Jeg har med vilje lagt elektronikken fra mig og i stedet fokuseret på at færdiggøre et strikkeprojekt. Et hyggeligt tæppe, som nærmest har strikket sig selv – og som jeg har gået til og fra de seneste måneder efter lyst og overskud. I går aftes lukkede jeg sidste maske og jeg mangler bare at hæfte ender, skylle og blokke, inden det kan bruges som indpakning af en blød baby, der snart kommer til verden.

 photo DSC_0628_zps3rxy5syp.jpg

^^Find opskriften på det fine, rhombeformede babytæppe her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tak, opfølgning og oprydning