• Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Øjebliksbilleder - navngivningsfest #1

Taknemmelighed – navngivning #2

familiefoto

Et fraklip fra navnefesten, hvor vi (forgæves) forsøgte at få hele familien til at kigge på kameraet på samme tid. Kyssebilleder er jo egentlig frygteligt tacky, men jeg synes faktisk det her rammer meget fint, hvordan vi havde det i går. Bean med strålende, glade øjne og masser af søde veninder lige uden for kameraets fokus; Lillesøster med nysgerrig interesse og Jonas og jeg ret laid back.

Jonas og jeg er så glade for taknemmelige for de dejlige mennesker i vores liv, som trodsede heldagsregnen og fejrede E sammen med os. Det var bl.a. også derfor jeg lavede goodiebags til alle gæster, og særligt børnene syntes det var hyggeligt at kunne tage en gave med hjem igen. De får et indlæg for sig selv, hvis nogen har lyst til at få lidt inspiration til en enkel og hyggelig goodiebag.

Både Jonas og jeg har ret store familier, så det har aldrig været på tale at invitere hele flokken. Vi ville blive omkring 100 mennesker, og det er skudt voldsomt over målet til en navnefest. Sådan ville vi i al fald føle det. For andre er en kæmpe flok givetvis det eneste rigtige. I stedet inviterede vi den allernærmeste familie og ditto venner og endte med en sluttet kreds på omkring 35. Børn i alle aldre fra 8 måneder til knap 6 år inklusive. Faktisk tror jeg børnene udgjorde omkring 1/3 af gæsterne, og derfor havde vi sørget for at lave et børneområde med bObles, Duplo og diverse tegnesager. Det kan kun anbefales. Det fungerede rigtig godt for både børn og voksne, at der var lidt aktiviteter at kaste sig over. Senere var alle de store piger på legepladsen lige uden for vinduerne – helt uden voksne. Det var lidt sejt og lidt særligt, synes Bean.

I stedet for at insistere på at lave alting selv, som jeg nok havde gjort for 5-6 år siden, tog vi med kyshånd imod al den hjælp, der blev tilbudt. Mine forældre stod for nogle af indkøbene og bagte både pølsehorn og brød; min søster hjalp med oppyntning og min bedste veninde lavede lækre vegetarpostejer. Signe tog fine billeder, som I nok skal få at se, og masser af mennesker hjalp i løbet af dagen med at rydde tallerkener frem og tilbage og at gøre lokalet rent. Det gjorde det hele meget ustresset og gav os mulighed for faktisk at kunne nyde dagen i stedet for at skulle være ‘på’ og stå for praktiske detaljer hele tiden. Jeg planlægger i øvrigt også et helt indlæg med maden, for den var både lækker, let og ret billig at lave.

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Øjebliksbilleder - navngivningsfest #1