• Caroline Jacobsen
 • Triplets of Copenhagen *
 • Fit Mom
 • Østfronten
 • ···
To tablet or not to tablet - that is the question

Nyeste Netflix-crawings

Mens vi feder den på Bornholm kommer lige et planlagt indlæg til alle jer, der har slået r*ven i sædet her søndag aften: Det er ret sjældent, vi ser tv herhjemme (andet end Ramasjang, i al fald). Til gengæld Netflix’er vi en hel del. Både Bean, der elsker Dora og SuperTrio – og stort set kan gengive de syngende dyrs temasang på en blanding af tumlingesprog og dansk. Kæreste har set MANGE superhelte/post-apokalyptiske/zombie/vampyr/thriller-film efterhånden. Når jeg ikke er til stede. Og når jeg har haft en aften alene hjemme – som for eksempel forleden, hvor Kæreste og Bean var afsted på en spontan overnatning i telt i en skov med en ven og hans datter. Jeg har flere gange foreslået ‘Unsere Mütter, Unsere Väter’, men Kæreste vender som regel det hvide ud af øjnene, når jeg drister mig til den slags forslag. (Åbenbart gælder det ikke som underholdning, hvis det har alvor i sig?)

Så. Jeg tænkte, at jeg ville se de første par afsnit, men jeg blev totalt hooked og endte med at sluge hele serien og kom AAAALT for sent i seng. Ikke mindst fordi jeg lige var nødt til at slutte med et afsnit BBC Animal Planet, fordi aftenen ikke kunne ende med tårer ned ad kinderne og bestyrket forfærdelse over, hvor meningsløs krig er, og hvad den gør ved mennesker. Hvis du endnu ikke har set miniserien i seks afsnit, så GØR det. Der er undertekster, og de spiller skidegodt.

Til gengæld venter jeg (stadig?! IND i kampen Netflix) på de sidste sæsoner af Call the Midwife og How I met your mother.

Kæreste og jeg har set os igennem House of Cards sammen (men den kræver lige at man er mentalt i stand til at følge med i rænkespillene), og nu er vi igang med Ripper Street, der bestemt også kan anbefales.

Hvad er I hooked på i øjeblikket? Jeg er ALTID på jagt efter inspiration.

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

12 kommentarer

 • Jeg har lige set Orphan Black, den var så spændende, så den fik jeg set ret hurtigt.. Nu er jeg gået igang med en serie der hedder Continuum, som også er virkelig spændende..
  De serier du nævner, tror jeg da også lige jeg skal tage et kig på, altid rart med lidt inspiration.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Jeg så godt, den kom i nyheder, men jeg tror, den er for uhyggelig til mig. Jeg er virkelig en kylling.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er stadig i gang med sæson 1 af House of Cards (jep, jeg kom meget sent i gang, og afsnittene er så lange, at jeg ind i mellem falder i søvn, haha). Min kæreste har lige introduceret mig til Suits, som der er to sæsoner af på Netflix. Den er altså ret god indtil videre 🙂

  /Line
  http://www.vidunderligevirvar.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Den må vi undersøge. Man skal være relativt frisk i hovedet for at følge med i HoC – der sker ret meget mellem linjerne! Men glæd dig, den bliver kun vildere.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi ser egentlig ikke så meget netflix og regner egentlig også med at opsige vores abonnement lige om snart. Men den første serie vi så derpå var faktisk næsten den bedste og kan klart anbefales, hvis I kan lide Ripper Street. Den hedder Whitechapel og er efter min mening tossegod 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Nåmen den skal vi da have fingre i – vi er nået til sidste afsnit Ripper Street!

   Hvis man ikke bruger det kan det ikke betale sig – men vi er godt nok glade for mulighederne endnu 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anneli

  Ja, Ik?!!? Jeg tænkte nok at den mini-serie var noget for dig, Stine 🙂 Men jep, den vrider tårekanalerne på alle planer…. (Kan afsløre at jeg røg i akkurat samme båd, dengang jeg tænkte at den kunne jeg “”hygge” med et par aftener, hvor jeg alligevel var alene hjemme i efteråret… NOT jeg åd dem alle råt. Heldigt at jeg var gået fra på barsel, så jeg bare kunne tage en lur dagen efter….).
  Iiih hvor jeg også glæder mig til mere “Call the midwife!”.

  Har desværre ikke nogle gode tips i ærmet pt. Hver gang mit liv har et øjeblik med mulighed for fjernsyns-/tablet/computerkiggeri, falder jeg omkuld og i søvn på nul komma dut 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Søvn er også langt at foretrække 😉 Håber i øvrigt at tøjet faldt i god jord!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg er vild med alt i genrerne natur- og musikdokumentarer! Derudover, “Say yes to the dress” når man bare skal koble af til noget hjernedødt. Vi har amerikansk Netflix herhjemme, og det er bare SÅ meget federe end dansk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Uh, det lyder også som en ren omgang slå hjernen fra. På den gode måde! Natur skal man ikke kimse ad. BBC producerer vanvittigt flotte serier.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Netflix – en gave til ungerne og mig. Der er virkelig meget godt, at vælge imellem.. især til de små.

  God ferie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Det er det i al fald! Tak og i lige måde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

To tablet or not to tablet - that is the question