• Caroline Jacobsen
 • Triplets of Copenhagen *
 • Fit Mom
 • Østfronten
 • ···
Farvel og tak til Dagpengeland!

Pjerrot sagde til Månen…

Jeg var inviteret forbi Gl. Kongevej 103, hvor du fra i morgen og den næste uge kan finde det nye, danske børnetøjsmærke Pierrot la Lune i en (lækkert, lækkert stylet!) popupshop. Tøjet kommer fra str. 2 år, så Bean kan med en tilsnigelse være med.

Webshoppen er også i luften, og jeg lover, at tøjet også er ligeså superlækkert i virkeligheden, som det ser ud på billederne. Specielt uld-strikken er smørblød og helt kradsefri – og jeg er vild med det nordiske mønster. Sara Lund-looket ville være SÅÅÅ fint på Bean.

 photo pierrotlaluna2_zps661e133c.jpg

Emilie Ventujol har skabt mærket ud fra et ønske om børnetøj, der både er tidløst, æstetisk smukt og rart at have på og lege i (som jo, alt andet lige, er børnetøjs fremmeste opgave). Pierre la Lune er børnemode med holdning. Det er målet, at al bomulden skal være økologisk inden for det næste år. På nuværende tidspunkt er omkring 60% af bomulden økologisk og GOTS-certificeret (oeko-tex mærket betyder til sammenligning, at 5% af bomulden er økologisk og har ingen betydning for efterbehandling og produktion) Strikken er 100% alpakauld og håndlavet af bolivianske kvinder i et Fairtrade-program. (Så nej, det er ikke CO2-neutralt. You can’t win them all.)

Jeg er især forelsket i flæse-kjolen, Columbine-kraven og den nordiske strik… (og så er det jo heldigt, at børnepengene er liiiige om hjørnet)

 photo pierrotlalune_zpsef7277e9.jpg

Tjek i øvrigt den helt igennem poetisk smukke video, der viser SS14-kollektionen.

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook eller via Bloglovin’

2 kommentarer

 • 800kr for en børnetrøje? 800kr? Altså som i ottehundrede kroner? For ET stykke børnetøj. Undskyld, det er nok bare mig, men oppe i mit hoved virker det helt absurd. Hilsen hende der på ingen måde er noget der er bare i nærheden af mode-agtig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Det ER mange penge. Bestemt. Når det er sagt, er strik kostbart, og hvis det skal være ordentlige materialer, forarbejdet på en ordentlige måde, produceret under ordentlige forhold – så kan det ikke blive til 2-for-150 kr’s ting. Så er det måske dén sweater, barnet har. Og god kvalitet kan som regel gå i arv. Bomuldsvarerne er i øvrigt til andre priser 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farvel og tak til Dagpengeland!