• Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Kære Natamning - fare thee well

Status

Første nat uden amning…

… er simpelthen gået over al forventning. (Nej, Nemesis, det var ikke nætter GENERELT jeg udtalte mig om, men bare denne nat)

Altså, faren var i byen og derfor rimeligt tømmermændsramt lidt træt her til formiddag, eftersom det var ham, der stod for at gå ind i til Bean og give sut/dyne og en kop vand omkring kl. 3. Men det er forløbet helt uden gråd/vrede/skrigeri helt indtil barnet kom ind i dobbeltsengen kl 4.45 til den tidlige morgenamning (der var mælkebaren så også RIMELIGT fuld, kan jeg afsløre!). Og sov helt til kl. 7.

Det er i den grad en bekræftelse på, at vores (min!) mavefornemmelse omkring Bean og spisning kl. 3 var rigtig. Hun er faktisk ikke sulten på det tidspunkt, men det har været en vane at vågne og spise.

Lige nu er det svært at få armene ned (også fordi formiddagsluren har varet i snart 45 minutter mod sædvanlige 25), men det bliver spændende at se, hvordan de næste nætter kommer til at forløbe.

Lidt sløret (beklager) billede af aftenleg fra i går.
Nøgentid og mulighed for at gå amok i legekassen er et hit

2 kommentarer

  • Hurra, hurra! Kan godt forstå, hvis det er svært for jer at få armene ned (er sikker på, Kærestes arme også kommer op, når han har fået sovet lidt):) Pøj pøj med at de gode takter fortsætter!P.s. nøgenhed rykker for vildt!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jamen, de første to nætter var mirakuløse. I nat har der været en del bøvl og gråd mellem 2-3.30, men ellers går det fint 😉 Ja, nøgenhed er the shizzle, når man er lille. Åbenbart.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kære Natamning - fare thee well