• Caroline Jacobsen
 • Triplets of Copenhagen *
 • Fit Mom
 • Østfronten
 • ···
Creepy-crawlies

Single mum og andre tøserier

Kæreste er taget på herreweekend (den 1. ud af 3 over de næste 4 weekender…), så der er nu kun damer i husstanden.

Derfor bliver indlægget garneret med lidt tøserier; nemlig en fin, lille jakke fra Zara Baby til Bean og julegaven fra den italienske forbindelse som prikken over i’et.

… og så lidt løse billeder af Bean. Bare fordi. Og for at vise, hvor fint man kan sidde og lege/skille sin træko ad.

Den smukke, nye frakke og den italienske hue.
Praktisk? Sikkert ikke.
Pænt. Ja!
Yndighed i close-up
‘Er vi snart færdige, mor?’

… at splitte en træko i alle dens stykker.
Bean har i øvrigt luret, at koen kommer hen til hende, hvis hun trækker i snoren

Projekt stop kl 23-amning forløb i øvrigt fantastisk i nat (til dem, der måtte være interesserede); Bean gik omkuld kl 19 efter en (megatræls) brokkeaften og sov uden en lyd til kl. 23, hvor faren gav hende sutten og dynen (begge var blevet kastet af i løbet af aftenen) og hun sov videre helt til kl. 03! Amning og sove videre til kl. 05.40. Amning og sove videre til kl. 07.40. Dermed har Kæreste og jeg fået hvad der i mistænkelig grad minder om reel søvn. Det bliver dog lidt spændende at finde ud af, hvad der sker, når der er moren/mælkebaren, der i aften skal overbevise kl. 23-opvågnings-Bean om, at der ikke er mad nu.

8 kommentarer

 • Åh, hvor bliver hun stor. Og fin. (Låååve den røde frakke!)Men jeg vil stadig ikke have min lille bitte baby bliver stor. Eller ok, måske, hvis hun bliver ligeså fin som Bean (men det gør hun ikke, for hun har forældre, der primært klæder hende på i natdragter fra Kvickly)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er hun sød! :-)Og ja, der er nok en reel mulighed for, at hun ikke finder sig i at blive "spist af" med sutten og dynen, når hun kan lugte, at maden er lige foran hende ;-)Men det må jo komme an på et forsøg…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kunne heller ikke stå for den! Jeg tror vanskeligt, I kan undgå Gryntegrisens vækst… og jeg er sikker på, at hun bliver den fineste, store baby, I kender. Og jeg er ligeså sikker på, at I ikke kan slippe afsted med at iklæde hende natdragter altid! Heldigvis er der jo både udsalg, lagersalg og dba.dk, hvor man kan købe lækkert tøj til gode priser 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak! Det synes vi også 🙂 Heldigvis gik natten fint. Særligt efter jeg gav op efter 30 minutter omkring kl. 01 og tog hende med ind i sengen. Så sov hun til gengæld indtil kl. 06! Mystiske barn…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åååååårh, hvor dejligt at høre, at det der natteshow kørte på skinner igen (jeg hepper selv på at tage pigerne med ind i sengen, hvis alt andet fejler, så intet ondt ord fra mig!).Og ååååååårh, hvor er hun bare yndig. Og total i orden at smide på bloggen…bare fordi;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt, at der er ved at indfinde sig reel søvn hos jer. Fin frakke, fin hue og fin fin Bean. Kan du ikke klæde fine Bean på i den fine frakke og ditto hue og smide et billede på bloggen. Måske vil yndighedsfaktoren få kameraet til at flække, men jeg synes altså, du skal vove forsøget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • (Jeg kom vist til at jinxe lidt, for nu flyder snotten igen og nattesøvnen er ikke helt som den burde være… suk. Men yndig, det er hun)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Coming up 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Creepy-crawlies