• Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Hvad mutter gør er altid det rigtige...

Dette er en prøve

Vi har været til del II af psykologi-forsøget (altså del II for 4. måned – de to dele gentages om hhv. tre, seks og ni måneder), og Bean var imponerende dygtig.

Tænk at kunne fokusere og koncentrere sig i 30 intensive minutter med massiv stimulering, når man er 4 måneder gammel. (Moren var rimeligt stolt)

Der blev testet motorik (grov og fin), opmærksomhed, om hun griber og undersøger og følger ting og lyde med hænder, mund og øjne (ikke alle dele på éen gang!)

… og (nu praler vi lige lidt, ikke, men bær over med mig) tilSYNEladende har vi en lille pige, der jf. fagkundskaben har en MEGET bedre finmotorik end gennemsnittet. Bean kunne nemlig gentagne gange og med begge hænder gribe om og løfte en lille kube på 2 cm3.

Da vi var færdige med testen og Bean kom ud i barnevognen igen nåede jeg at gå 5 skridt før hun faldt i dyb, dyb søvn og først vågnede 2 timer efter. Det er hårdt at være forsøgs-baby 🙂

(Jeg ved godt, det er noget pjat. For så er der noget andet, som andre babyer er meget bedre til og har øvet sig mere på – fx at trille om på siderne eller spise deres fødder. Vores baby er åbenbart bare pt. sådan en der observerer og har fokus på detaljer)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad mutter gør er altid det rigtige...