Baby på græs, snavsede fødder og perfekte dage

Fredagsshopping: stribede yndlingsbukser

Hermed et ultrakort indlæg med et lillebitte og ret sjældent shoppetip. I sidste uge bestilte jeg en bunke sager fra Zara til mig selv og pigerne. Jeg vil hverken be- eller afkræfte, at der var denimjakker til os alle tre i pakken. Eller at jeg synes, at det er det sødeste i verden, at vi alle tre kan matche.

Nåmen, der var også et par stribede, løse og luftige culottebukser, som jeg allerede er så glad for, at jeg har lyst til at have dem på hver eneste dag. Heldigvis synes Jonas, at de klæder mig, i modsætning til mine mum-jeans som er rare, men – lad os være ærlige – ikke just sexede.

Jeg forudser, at jeg kommer til at bo i dem hele sommeren. Med brogues, Birkenstocks og høje hæle alt efter anledningen.


Skærmbillede 2016-05-13 kl. 1.32.54 PM

culottes

Bukserne er stadig på webshoppen – i flere varianter – og de ruinerer virkelig ingen. Find dem lige HER (og så er det altså på eget ansvar, hvis du kommer til at klikke videre rundt derinde!)

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Baby på græs, snavsede fødder og perfekte dage