10 om mig // hvad vil I vide?

Gode nyheder til kødelskere – Tefal OptiGrill

ANNONCE

Jeg elsker kød. Virkelig. Særligt en god bøf som en ekstra forkælelse en gang imellem sætter jeg pris på. Vi har en fantastisk slagter i nabolaget, der på ægte østerbro-vis sælger økologisk kød, frisk udskåret ved disken. Det er naturligvis ikke gratis, men jeg prioriterer gerne at bruge de ekstra penge for at få både dyrevelfærd og økologi.

Problemet er så bare, hvis man kommer til at ødelægge det lækre kød med en dårlig tilberedning. Mon ikke de fleste af os har gjort det fra tid til anden?

For nogen tid siden fik jeg tilsendt Tefals nyeste produkt til test – de har nemlig lavet en grill, der sikrer en perfekt tilberedning hver gang. Du vælger ‘program’, og så regner den selv tid og stegning ud. Tefals nye OptiGrill er desuden ret børnevenlig forstået på den måde, at der er et display, der lyser i forskellige farver – på den måde kan selv Bean holde øje med, hvornår kødet er klar. Jeg er til blodige bøffer; Jonas vil helst have dem på den gennemstegte side af medium. Det er let at gøre os begge tilfredse på denne måde – uden at skulle skære kødet igennem for at tjekke og dermed lukke både saft og kraft ud.

Vi har efterhånden testet os igennem en del forskellige slags kød, og jeg vil sige, at vi er imponerede over resultaterne. Jonas er desuden virkeligt glad for gadget-faktoren. Det fylder naturligvis lidt med sådan en bordgrill, men den er heldigvis både let at gøre ren (i hånden eller i opvaskemaskinen) og pakke væk i en stor køkkenskuffe, så værre er det heller ikke.

Har du – som jeg – en indre kødæder eller mangler du en gaveidé til manden i dit liv? Så synes jeg bestemt at OptiGrill’en er en overvejelse værd. Du kan bl.a. finde den HER

 photo DSC_0004_zpsqvue91xr.jpg
 photo DSC_0009_zpsz5p0goog.jpg
 photo DSC_0006_zpsikwiplqc.jpg
^^Der er en grund til, at jeg ikke er madblogger. Jeg har simpelthen ikke tålmodighed (eller evner) til at tage smukke madbilleder. Jeg vil meget hellere spise, når maden kommer på bordet!

Jeg har modtaget Tefal OptiGrill til test. Indholdet er mit eget.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 om mig // hvad vil I vide?