Slut med sut

Stolthed

Det er ikke noget, hun siger direkte til os. Men Bean er rigtig stolt over sin status som storesøster. Bean opregner ‘mor, far, Bean og lillesøster’ når hun beskriver vores lille flok – for Bean har lillesøster lige fra start været en del af det ‘os’ der konstituerer familie.

Når hun møder andre børn, der har baby-søskende, så fortæller hun med slet skjult stolthed, at hun har også en lillesøster. Som er sød.

Lillesøster får masser af nus, kys og (forsigtige) kram, og selvom der nok skal komme konflikter undervejs, så er det vidunderligt at se, hvordan Bean har taget sin nye rolle til sig. Det kan ikke være let at skulle afgive plads, tid og opmærksomhed og se det selvsamme blive givet til et andet menneske, men det gør hun bare. Uden spørgsmålstegn, fordi lillesøster på samme måde som hende har krav på sine forældre. Det virker som om, hun har forstået det helt instinktivt.

Bean er stolt over at være storesøster – jeg er stolt af min Bean.

 photo DSC_0011_zpszl25pgjk.jpg

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slut med sut