Pjerrot sagde til Månen...

Larver gynger man da på!

Bean fik en larve i julegave af sin dejlige og gavmilde skytsmor. Ikke hvilken som helst larve, men bObles’ udgave. Needless to say, har den været et kæmpe hit fra den kom ud af papiret d. 24. Hun ‘gyn-gan’er på den, ‘hoppaA’ op og ned fra den, klatrer, kravler, vender og drejer den – og slæber den med sig til næste legested. Bamser og dukker får også gyngeture.

Jeg kan ikke forklare det, men de dér bObles-mennesker må have helt særlige evner til at skabe tumle- og motorikredskaber, der er intuitive, sjove og stimulerer alle de sanser, som skal stimuleres. Sætter de børnemagneter i?!

Beans kærlighed startede for længe siden med et par bolde. Helt almindelige bolde i det dér særlige materiale. De KAN ingenting udover hvad alle andre runde genstande kan, men de har alligevel været favoritter fra start. Sidste jul fik Bean en Donut af sine bedsteforældre og efter den første overraskelse har den været brugt til at øve sig i at rejse sig op ad, stå ved, putte ting i og nu – hoppe på.

Nytårsaften oplevede Bean Krokodillen – og kastede sin kærlighed på den i en sådan grad at vi overvejer om den ikke skal på fødselsdags-ønskelisten.

 photo bobles_zps7d84f29e.png

Du kan bl.a. finde Larven her

(For en god ordens skyld er indlægget her på ingen måde sponsoreret. Vi er bare kæmpe fans.)

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook eller via Bloglovin’

4 kommentarer

  • Marianne

    Vi er også bObles fan her i huset. Har faktisk urimelig mange af dem men de er bare hit over alle. Krokodillen er klart den mest brugte. Man ku faktisk godt ha to af dem… hilsen en fast læser

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Østfronten

      Jeg ved seriøst ikke, hvad det er for noget magi, de kan hos bObles – det er så skønt at lege med 🙂
      Dejligt at du læser med 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

    Herhjemme bliver der også “gyn-gang’et” rigtig meget på larven. Virkelig fantastisk at se hvor meget de små kan få ud af den.. I december fik den lille frøken “hvalrossen”, da hun elsker rutsjebaner og den elsker hun at glide ned af mens hun siger weeeee!
    Så er enig – de kan altså et eller andet hos bObles 🙂

    /Lou

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Østfronten

      Ja, det kan de. Hvalrossen ser også SÅ fin ud; men stor! Jeg tror den kommer til at fylde for meget i vores stue, så kompromiset må blive en krokodille.
      Kh

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pjerrot sagde til Månen...