Østfronten er mig – Stine – og min lille verden set fra et brostensbelagt smørhul på Østerbro. Jeg er uddannet kunsthistoriker med sidefag i filosofi og jeg er udpræget humanist og æstetiker. Jeg brænder for gode historier, godt sprog og god tone.

Jeg blogger, fordi jeg kan. Fordi jeg har lyst. Mest af alt er Østfronten et arkiv og en virtuel dagbog fra Beans, Lillesøsters og vores liv.

Du er altid velkommen til at skrive til mig med spørgsmål, kommentarer og generel feedback. Jeg er også åben for spændende samarbejder, så kontakt mig gerne på:

mag.art.mum@gmail.com

Persongalleri:

Bean – vores førstefødte pige fra ultimo april 2012. Hun valgte at blive født dagen efter vi var flyttet i vores skønne andel lige midt i 2100 Spelt. Hun er en bestemt dame, der er vældigt dygtig til at sige fra. Men også har den mest perlende, hjertelige latter, når livet fornøjer hende. Hun er ikke meget for at være stille, men skal ud over stepperne i susende fart. Har fuld fart på sproget og motorikken og ELSKER sin lillesøster.

Lillesøster – vores andet pigebarn fra medio juli 2015. Hun kom knap 3 uger før forventet og vi havde en fantastisk hjemmefødsel. Hun er generelt en mildere baby, men absolut signalstærk. Vi glæder os til at lære hende bedre at kende.

Jonas – min kæreste, der er to meter høj (hverken mere eller mindre) og gymnasielærer lidt nord for København. Han kommer fra det vestligste Danmark og havde aldrig troet, han skulle bo i det dér Kjøwenhavnstrup. Handyman og vældigt sød til at hjælpe mig med at få mine projekter ud i livet. Verdens bedste far, og hans døtre kan sno ham om deres små barnefingre.

Mig – i starten af 30’erne og kommunikationschef i lille, dejlig virksomhed der er mest for gravide. I øjeblikket og frem til foråret 2016 er jeg dog på barsel med Lillesøster. Har et krea-gen (når jeg ikke er for træt til det) og elsker at sy, strikke, boligindrette, blogge og bage. Derudover elsker jeg at snøre løbeskoene og komme ud i verden – i mit liv før Bean gerne i maratondistance. Forhåbentlig i den distance igen en dag…