• Caroline Jacobsen
 • Triplets of Copenhagen *
 • Fit Mom
 • Østfronten
 • ···
Episke tømmermænd og noget om gode damer

Påske-krea med børn – hvad skal vi lave?

Vi har faktisk holdt påskeferie siden fyraften i fredags – men den ‘rigtige’ påskeferie starter for de fleste i morgen, og så venter en håndfuld fridage med tid til noget af alt det, vi ikke når til hverdag.

Jeg har købt lidt ind til kreative påskeprojekter med Bean. Hun elsker det, og hun er også rigtig god til at koncentrere sig i lang tid ad gangen om syslerier. Det er meget lidt legetøj, hun kan bruge lang tid på – men hun kan sidde i flere timer i træk og tegne og male.
krea-2

Vi har (og skal) puste æg. Bean lo indtil hun fik ondt i mave og kinder, mens hun pustede hvider og blommer ud af æggeskallerne – og hun var virkelig dygtig til det! De pustede æg skal males og pyntes. Jeg har også planer om at dekorere nogle af dem med bladguld.

I Flying Tiger har vi også fundet ‘magnetpapir’ til at tegne og klippe sine helt egne magneter, hvilket er så hyggeligt, og en spirepose til at gro basilikum. Karsen er fra børnehaven, og Bean synes det er SÅ spændende at følge processen, så vi følger op herhjemme med flere spiselige planter.

Jeg har også været i den lokale krea-biks og købt papæg til at male på og små begynder-broderi-sæt til sommerhuset. Og så har vi heldigvis masser af gode malebøger og hvidt papir på lager.

krea

2 kommentarer

 • FEDT! Tak for god inspiration. Vi skal også puste og male æg her i påsken. Sikke fint med bladguld, det må jeg se om jeg kan suse afsted efter i morgen formiddag.
  God påske 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   God påske til dig også – jeg håber, du fandt noget 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Episke tømmermænd og noget om gode damer