Netflix og chill // VIND: abonnement til Netflix

‘Mom-body’: Før og efter billeder

Kvindekroppen er fantastisk, hvis du spørger mig. Vi kan i løbet af ni måneder værne om og skabe et lille liv, der bliver til et lillebitte menneske. Alle graviditeter er forskellige. Alle kvindekroppe er forskellige. Jeg ser forskellig ud nu end før mine to graviditeter. Alt andet ville vel egentlig også være underligt.

Det kan godt være, jeg vejer nogenlunde det samme som jeg har gjort de sidste 10 år. Vægten er bare anderledes fordelt. Lidt bredere hofter. Lidt løsere hud – især over maven. Tiden og tyngdekraften hjælper naturligvis også.

Lillesøster er knap 11 måneder, og jeg viste løbende billeder af en voksende babybule. Nu er her billeder af mor-kroppen (plus baby) efter to graviditeter, fødsler, barsler og virkeligt meget kage.

Jeg er stolt af den. Af de ekstra buler og det løse skind. Af en krop, der kan vokse og skrumpe igen – der kan give liv til to, fantastiske piger. Jeg har ladet min krop selv bestemme tempoet for at finde sig selv igen. Det er den ved at have gjort, men jeg kunne godt trænge til at blive strammet lidt op hist og pist, så nu gælder det om at finde overskuddet og gejsten ved at komme i bedre form igen. For min egen skyld. Fordi jeg har to aktive piger, som jeg gerne skulle kunne holde tempoet med i mange, mange år endnu. (Og en lillebitte smule for Jonas’ skyld også, men lad være at sige det til ham. Han skulle nødig blive indbildsk!)

Det her er ikke de klassiske ’40 weeks in – 40 weeks out’ billeder. Lillesøster gad som bekendt ikke vente længere end 37+4 med at holde fødselsdag. Så sammenligningen må nøjes med de seneste mavebilleder, jeg har (der i virkeligheden er fra uge 36, selvom der står 34 på kortet) og så dagens dugfriske billeder af Lillesøster og jeg. Friske fra morgenbadet.
 photo DSC_0156_zpsnwlamobr.jpg

 photo DSC_0492_zps5ckmh0ew.jpg

 photo DSC_0150_zpsek106nyg.jpg

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

6 kommentarer

 • Nina

  Kvindekroppen ER helt fantastisk!
  Og du har bestemt ikke noget at være ked af. Jeg synes du ser knald godt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Tak! Jeg er bestemt heller ikke utilfreds 🙂 Jeg synes, min krop er en ret god allieret sådan generelt. Måske jeg også bare skulle huske at lade den venlige gestus gå den anden vej og komme igang med løbeskoene igen. For både min og min krops skyld 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med de naturlige billeder 🙂 Du er smuk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Tak skal du have, Jelena <3 Jeg synes også, de blev ret fine. Det er aldrig til at vide, når Jonas er bag kameraet 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser skide godt ud! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Netflix og chill // VIND: abonnement til Netflix