Om andres børn - og noget om grænser

Blødt galleri og efterårspoesi

Soft Gallery formår gang på gang at lave så fine kollektioner, der emmer af lige dele cool’ness og poesi.

I sidste uge var jeg forbi for at se nærmere på efterårsgodterne (og for at lave en ‘ønskeseddel’ – mere om det en anden gang) – det er dejligt nemt, når Soft Gallerys kontor ligger lige om hjørnet fra hoveddøren.

Det er svært at begrænse sig, men her er lidt af mine favoritter (og mon ikke et par af dem ender i Beans garderobe?)

Smukke prints til det seje, det søde og det grafiske look
Den forede jakke er helt fantastisk blød og lækker. Elsker.
Smuk hindbærrød farve til at lyse op i en mørk årstid.
Skønne, bløde kjoler. Særligt den grå kunne jeg godt bruge i voksenstørrelse også!

Psst! AW13 er netop kommet på webshoppen

Indlægget er hverken sponsoreret eller noget som helst andet. Jeg kan bare virkeligt godt lide SG.

6 kommentarer

 • Har overvejet den quiltede/forede jakke til mig selv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, hvis de havde den i voksenstr. Jeg er desværre ikke nipset nok i figuren til pigestr…. Sådan er det at være lang. Selvom jeg ikke føler mig sådan til hverdag med Kæreste på 2 meter 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lou

  Lækre sager og jeg ender med at blive ruineret 🙂 Ved ikke hvor jeg skal stoppe med den kollektion. Vil sådan ca have en af hver hehe..De grå kjole kunne jeg også godt overveje til mig selv. Købte en t-shirt i str 14 og den svarer til en str M/L, så tør godt at vove mig ud i det.. Men det gør det også mere farligt for så er der jo endnu mere tøj, der kan komme på tale. Det er ikke nemt hva' hehe 🙂 /Lou

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, det er farligt, er det. Den grå er så smuk, men er 14 virkelig M/L ? Det lyder jo helt vildt. Eller er det bare mig, der ikke helt har fanget konceptet at jeg (måske) godt kan passe 'børne'tøj?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den kollektion kommer simpelthen også til at ruinere mig. VIL HAVE DET HELE. Sidder netop nu og lægger i indkøbs kurven og prøver på at sortere noget fra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er fantastisk. Og det er SÅ svært at vælge!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om andres børn - og noget om grænser