Way to Play - bilbanen, der følger med, hvor legen er

Selfcare og sportswear

[Reklame for Hunkemöller]

Mon ikke der sidder andre derude, som også har bukser, der strammer en smule i linningen oven på et forår i lockdown? For mig har det i høj grad drænet energien at være ‘på’ hele tiden, og der er givetvis røget mere latte og en kage mere ned, end jeg plejer… eller også er det bare mit stofskifte, der begynder at indhente min alder! Under alle omstændigheder er jeg begyndt at kigge efter sommer-egnet løbetøj og en god sports bh  så jeg kan komme ud igen på gruset. Eller, asfalten. Same difference.

En lille teaser: hvis du læser hele vejen til slut, så gemmer jeg en godbid af et løbebillede til sidst i indlægget. Helt opkogt og svedigt og alting!

^^ Den her er en af mine favoritter. Det er godt nok level 2, men til min størrelse barm er det fin støtte. Og så er jeg i øvrigt endnu engang glad for at se at der er mange forskellige typer modeller hos Hunkemöller.

Jeg elsker at løbe. Det gør jeg. Og jeg har løbet langt. Engang. Før jeg fik børn. Siden da er det blevet rigtig svært for mig at prioritere mig selv og min træning frem for familien. Jeg har ikke været klar, tror jeg. Ikke for alvor. Jeg har kæmpet mod søvnunderskud, mod sofahygge – jeg har været gravid og ammende i flere omgange, og så har jeg været så heldig, at min vægt har fundet sig selv nogenlunde igen efter hver fødsel.

Det tager tid at løbe. Især hvis man har planer om at gøre det regelmæssigt og også gerne mere end bare et par kilometer hist og pist. I et familiepuslespil med 5 mennesker og hver deres behov, er der ikke uanede mængder af tid, og som regel er det aftenen, der er en mulighed… hvor jeg oftest kaster mig i lænestolen, men hvor jeg skal øve mig på at komme ud og bevæge mig i stedet.

Fordi jeg jo faktisk godt kan lide det. Fordi det er sundt og godt for min krop, som jeg ærligt talt ikke er voldsomt imponeret af i øjeblikket. (Det ligner da heller ikke noget at smide et par kilo på efter 15 år med samme grundpakke!) Og ikke mindst fordi det også er en del af et velafbalanceret moderskab at passe på sig selv. At gøre noget, der gør MIG glad. Som giver energi og overskud. Så jeg har kigget Jonas i øjnene og bedt ham skubbe mig, når jeg glemmer det selv. Jeg ved ikke, om jeg skal løbe maraton igen. Det var fedt at gøre – men det sluger også (for) meget tid.

Jeg ved til gengæld, at jeg vil være i bedre form. Jeg ved, hvad det gør ved mit humør og mit overskud. Og jeg ved, at jeg bedre kan lide, hvordan jeg ser ud, med et par kilo mindre om livet. Det hele handler i sidste ende om at passe på mig selv, så jeg kan passe bedst muligt på mine tre, små piger. Om lidt er min yngste datter 2 år gammel. Det er ved at være tid til at rette fokus bare lidt mere mod mig selv. Jeg starter i det små med et mål om 2-3 løbeture om ugen. Og så ender jeg (forhåbentlig!) med en halvmaraton i foråret 2021.

… men allerførst starter jeg med at opgradere løbetøjet og sikre støtten med en god, ny sports bh 

Tip: Hunkemöller har en ret fin guide til hvorfor det i det hele taget er vigtigt med en rigtig sportsbh. Den kan du læse HER – og deres bh’er er inddelt i tre kategorier alt efter hvor høj impact, din træningsform har. Det giver næsten sig selv, at en bh til yoga ikke behøver give helt så megen støtte til barmen som til løb og boksning, og det er nemt at sortere efter dit behov.

^^Som lovet. Copenhagen Marathon 2011, 1,5 km før målstregen. (Og pænt solskoldet på ryg og skuldre efter +4 timers løb!)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Way to Play - bilbanen, der følger med, hvor legen er