Når babyen bare ikke sover. Fem gode råd fra en ekspert i søvnmangel

Say YES to the dress – de smukkeste brudepigekjoler og styling af pigerne

Brylluppet rykker tættere på, og planerne er så småt ved at falde på plads. De store linjer er tegnede, detaljerne stadig lidt slørede i kanterne. Noget af det, der er landet, er brudepigekjolerne. Til lige dele glæde og lettelse for især min ældste datter. De to store piger havde sat KÆMPE flueben ved det meste af MarMars forårskatalog, herunder de smukke kjoler, og jeg lover, der tændtes strålende glædeslys i øjnene, da pakkeposten kom med den dejligste gave. 

De to store skal have en smuk kjole med rigeligt sus i skørtet, og K har tidligere haft samme model – dog uden flæsekant – før, og den er både yndig og fin og dejlig og skøn at snurre og danse i. Den gammelrosa farve gør kjolerne mere hverdagsegnede efterfølgende også, for selvom vi gemmer dem til dagen, så er det meningen, at de skal indgå i garderoben på lige fod med deres andet tøj. Det er bl.a. derfor jeg har været fan af Marlene og MarMars univers siden K var baby. Det er tøj, der bare fungerer og som kan styles på så mange måder.

Det ville måske være oplagt at gå all in på flæser og blonder og lyse tullesko til bryllup, men vi (red: jeg) har valgt mere afslappet og hverdagsegnet tilbehør. Lille M får skønne, røde arvesko på, mens de to store har fået nye sneakers. E forelskede sig hovedkuls i sine, mens K lige skulle have looket samlet, før hun var med på ideen. Så fangede hun den imidlertid også. Sød kjole – cool sko. Hun nikkede tilfreds til spejlet og snurrede en ekstra gang omkring sig selv, men E testede hvor hurtigt skoene kunne løbe og hvor meget kjolen suste omkring benene ved hendes tre-års topfart.

De store drømmer om en blomsterkrans i håret også – det gør vi måske også, og så skal pigerne have enkle basisbluser indenunder, hvis det er for køligt til bare arme.

For mit vedkommende elsker jeg, at pigerne kommer til at matche, men have hver deres forskelle. De to store har ens kjoler, men forskellige sneakers og min buttede baby skal have en flæseromper på, der er mini-versionen af kjolerne. Praktisk med knaplukning til bleskift!

Vi har testet at man kan snurre rundt og danse både sejt og fornemt i kjolerne, og de er bare  godkendte. Både af os og af deres ejere. Jeg kan sagtens se K bruge sin kjole med jeans under og med denim- eller læderjakke og på den måde bliver en umiddelbart yndig festkjole brugbar til hverdag og skole også. Det giver rigtig meget mening  i mit univers. Min egen kjole er også købt med tanke på, at den kan bruges efterfølgende til andre anledninger, og selvom det måske ville være skønt at være iført en hvid, romantisk blondedrøm, er det en anden vej, jeg har valgt at gå til vores lillebitte bryllupsceremoni.

Pigernes kjoler er DENNE model – lillesøsters er DENNE [alle tre er modtaget i gave]

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når babyen bare ikke sover. Fem gode råd fra en ekspert i søvnmangel