Til månen og tilbage igen - søstre genforenet

En øvelse i selvkærlighed – gratis træning for mødre

Det ville være en underdrivelse af dimensioner at sige, at de sidste dage har været udfordrende. Børnene har kravlet rundt på væggene og babyen har skreget så meget, at hun er blevet hæs.

Den lader vi lige stå lidt.

Når jeg er presset, er det ekstra vanskeligt at prioritere mig selv. Fordi der er andre behov at dække. Oprydning, opvask, en vasketøjskurven der aldrig når at være helt tømt. Og naturligvis de små mennesker, der er i mit liv.

Jeg øver mig i at være selvkærlig. At være mere overbærende med mig selv – og at gøre noget for min egen skyld. Det lyder banalt, men det er faktisk slet ikke så nemt. Ikke for mig i al fald. Derfor greb jeg muligheden, da jeg blev nudget et par gange, til at kigge forbi Flexas flagshipstore i Indre By til en times Mamma Barre med Cammilla Malmberg som underviser. Det er et gratis og virkeligt fint tilbud som Flexa og YoStudio er sammen om at tilbyde hver onsdag formiddag i oktober og november.


^^Det gjorde ikke noget at ruten hjem gik over smukke Nyhavn og via Langelinje

Jeg frygtede på forhånd at være hende med den overtrætte skrigebaby, men lille M viste sig fra sin allermest rolige side og lod mig deltage i langt det meste af programmet. Det var hårdt arbejde. På den gode måde. Jeg blev udfordret og træt (og øm) – men hvor gav det også noget godt.

Et boost til hoved og krop og følelsen af at have gjort noget godt for mig selv holdt i flere dage. Jeg har tilmeldt mig igen på onsdag. Mon nogle af jer skal med? Læs mere lige HER

2 kommentarer

  • M

    Hvor er du sej. Kram til dig – fra en anden mor til tre :-* (med nogenlunde samme aldersforskel men vores yngste bliver snart 2 år)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til månen og tilbage igen - søstre genforenet