DIY: Skattekort i frihåndsbroderi - en julegaveidé til små sørøvere?

Tip: fodtøj til piger med smalle fødder

Har du også en pige med smalle fødder, så læs med her og få et tip til sko der passer – også i stilen.

Godt fodtøj til voksende fødder er en (dyr!) videnskab. Der skal være et tilpas stort voksetillæg, men ikke for stort. De skal passe til sæsonens vejrlig og vigtigst – de skal sidde godt på de små fødder. Nåja. Og så er der også den ekstra udfordring at de skal falde i barnets (og også gerne moderens) smag.

Det er tid til overgangssko og -støvler nu, hvor det endnu er for varmt til vinterfodtøj, men ikke helt varmt eller tørt nok til almindelige sneakers. Det er altid lidt en opgave at finde sko til K, der har arvet mine lange, smalle fødder, for udvalget af smalle, seje sko og støvler i en størrelse 33 er ikke just imponerende i de fleste butikker og det er SÅ svært at købe til hende på nettet.

Vi har været rundt i alle skobutikker i vores nærområde uden held, så i weekenden hvor vi besøgte mine forældre agerede min søde far chauffør, så vi kunne prøve lykken i Slagelse. Anden butik vi prøvede var Skoringen. Her fandt den søde ekspedient et mærke, jeg ikke kendte til, men som vi kommer til at holde øje med fremover.

Faktisk var der hele to af modellerne fra MiaMaja, der passede barnet – det lyder måske ikke af meget, men det er dobbelt så mange som i samtlige andre skobutikker, vi har besøgt denne sæson. Dermed var der noget så skønt som valgmuligheder for min store pige. Hun gik med den sejeste løsning – en sort snørestøvle med mellemlangt skaft, gummisåler og Tex. Og lynlås i siden så de er hurtige og nemme at få af og på. Nåja, og så er der lilla-chancerende glimmer i det sorte skind.

De har også fornuftige priser – 500kr for denne model, og det er ikke helt irrelevant når vi snart har 3 børn der skal have udskiftet fodtøj løbende året rundt…

Så helt og aldeles usponsoreret en anbefaling til at kigge nærmere på udvalget af MiaMaja sko til smalfodede piger hos Skoringen. Der er også modeller til børn med almindelige fødder i samme mærke og det er lige i øjet til skolepigerne, der gerne vil være seje samtidig med at de skal have praktisk fodtøj.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY: Skattekort i frihåndsbroderi - en julegaveidé til små sørøvere?