Take back postpartum - kropsbilleder og kropsaccept efter fødslen

Tre ting, lillesøster hader

Lillesøster er nu knap 3 uger gammel, og har allerede nogle præferencer her i livet. Navnlig mig. Og navnlig den mælkebar, der er tilkoblet mig. Men hun har også allerede fundet nogle ting, hun er VIRKELIG træt af, og som hun gerne så afskaffet. Så hun har fået ordet for en kortere bemærkning:

1. Biler. Det er stærkt overvurderet at sidde i en baby-autostol i en bil. Når man råber til sin mor, at man skal op fra det monstrum lige NU, så skaber autostolen tilsyneladende et lydtæt skjold rundt om en, så mor ikke fatter eller hører en brik. Heller ikke selvom man råber på maksimal volumen.

2. Hvor er stopknappen på mælkebaren? Det er virkelig irriterende, at der bliver ved med at komme mad, når man faktisk bare har tænkt sig at skulle hygge-sutte for at falde i søvn. Stop det dog! Mor må være defekt på en eller anden måde, eftersom hun ikke kan skifte mellem spise- og hygge-funktionerne.

3. De der irriterende flyvende objekter, der suser omkring ansigtet. Især, når de hamrer lige ind i øjnene eller bare hvilket som helst sted i hovedet. Det er virkeligt irriterende, at de dukker op hele tiden. Også når jeg faktisk sover eller er lige ved at falde i søvn. Mor siger, at det er noget, jeg lærer, når jeg opdager, jeg har hænder. Jeg synes mest bare, hun skulle tage at fjerne dem, for det er faktisk rigtig synd for mig at noget slår mig i hovedet flere gange om dagen.

 

^^Lillesøster i ‘lillebrors romper’ fra PetiteKnit, som jeg har strikket i et par ekstra størrelser også. Bodyen er en wrap-basis-yndlingssag fra MarMar, som vi har brugt til alle tre piger. De har i øvrigt 50% udsalg lige pt på en masse fine styles HER

6 kommentarer

 • Det der med de der flyvende ting når man skal sove, det er simpelthen også for irriterende 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Har du prøvet et svøb for de der flagrende arme?
  Min yngste kunne nærmest kun sove, når han var svøbt helt stramt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Det var også min første indskydelse, men hun bliver helt hysterisk vred af at blive svøbt…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Max

  Hvor er hun sød! Min yngste gjorde også det med armene. Det hjalp hvis vi havde hende i vikleslyngen. Måske lidt varmt til sen slags nu?;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Jeg havde også tænkt det var løsningen men hun bliver RASENDE når hun bliver svøbt! Og ja… det er i alle tilfælde lige lovlig varmt i disse dage.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Take back postpartum - kropsbilleder og kropsaccept efter fødslen