Fuldbåren baby, fantastiske jordemødre og en ekstra blodtryksmåling

Til mine elskede piger – tak for jer

Der er mange ting i livet, man kan ønske at gøre om – ønske sig anderledes. Vi er mennesker. Vi begår fejl, vi træffer forkerte beslutninger. Men jer? Aldrig jer. Uanset hvor træt og presset jeg har været, har I altid givet mening. Fra første sekund, jeg mødte jer, til mit sidste åndedrag. Så dette er til jer. Mine elskede piger. 

Tak fordi I altid bringer lyset med jer. Selv når I har våget 20 gange på en nat eller udfordret os allermest. Et dybt åndedrag giver klarheden igen og med den sandheden. Det er min og jeres fars sandhed, at I er de vigtigste mennesker i verden. Der er ingen, jeg elsker højere end jer. Ingen andre, jeg elsker fuldstændigt betingelsesløst.

I skal vide, at I er dem, der har givet mit liv mening. I har gjort mig til det menneske jeg er, og I har lært mig så uendeligt meget mere end I nogensinde vil vide.

Det er vidunderligt at følge med i jeres udvikling og se jeres personligheder folde sig ud.

Min ældste datter, min førstefødte, med det store temperament og alle de store følelser. Som vader ind i alle med smil og træsko på og elsker at møde nye mennesker og blive venner med dem. Som er så stærk og sej og uendeligt følsom lige under overfladen. Som elsker at lære nyt – men først når hun er klar. Som har to gear – 0 og 100, som taler fra hun vågner til hun falder i søvn. Som elsker kreative dimserier og at klatre højt op i træer.

Min yngste, som det meste af tiden er så mild og blid og kan lege en hel dag i sit eget fantasiunivers. Som under overfladen er stædig og stejl og helt og aldeles sikker på sig selv og sit værd (og dominans!). Som har den skæveste humor og som er den i verden, jeg kender, der allerhelst vil kramme, kysse og nusse.

… og så hende, vi endnu ikke kender, men som vi allerede elsker. Også når hun sparker så hårdt, at det giver blodsmag i munden. Hende glæder vi os til at lære at kende.

Tak for jer. Fordi I er helt jer selv og fordi I elsker hinanden som I gør. For jeres omsorg overfor og villen hinanden. Fordi I netop er vores. I al fald til låns for en stund.

^^Foto: Freja Troelsen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fuldbåren baby, fantastiske jordemødre og en ekstra blodtryksmåling