Alle burde have en Krista Bella - at benytte en privat jordemoder og hvorfor

Mom’s night out – noget om at huske at prioritere sig selv

Hele ugen er gået med en sløj E. Og selvom hun har været så sød og virkelig en sej, lille type til at håndtere at have det dårligt, kaste op og mangle appetitten, så trækker det alligevel lidt ekstra veksler på energien at have et ekstra øje på hendes tilstand, være ret højgravid og få hverdagen til at hænge sammen. Alle kan bruge en pause af og til, og sådan en tog jeg mig forleden, hvor jeg lod Jonas og pigerne være alene hjemme og smuttede ud i solen for at spise en uforstyrret middag og så en af den slags film, som jeg er den eneste i husstanden, der vil se. 

32235683_10160442696925375_7851137639414497280_n

Jeg er efterhånden nået til det stadie i graviditeten, hvor jeg mest af alt bare føler mig stor med stor på, og så hjælper det (næsten) altid med en kjole, lidt makeup og en portion selvforkælelse. Så torsdag gjorde jeg netop det. I modsætning til i går, hvor jeg var typen, der gik rundt i leggings, der var kastet en lillesmule op på… Fordi jeg ikke havde andet i skabet, der er lige så komfortabelt og jeg ikke orkede at skifte tøj.

Jeg er ikke særligt god til at prioritere mig selv, og efterhånden er det blevet en mere eller mindre dårlig vane, at det er Jonas, der tager ud om aftenen, mens jeg har hus-og-børn vagten. Ofte for at arbejde. Andre gange for at bruge tid med sine venner. Om ikke så længe er jeg helt og aldeles house bound i en periode, og det er helt ok og som det skal være – men lige præcis derfor er jeg glad for, at jeg huskede mig selv forleden.

En hurtig middag for en i solen efterfulgt af et par timer i biografmørket gav præcis den dosis energi og overskud, der skulle til – også for at omstille sig til moderrollen igen, da jeg kom hjem og min yngste datter havde brug for sin ‘moma’ til at falde helt i søvn.

I øvrigt kan jeg varmt anbefale ‘Tully‘, hvor Charlize Theron igen-igen præsterer en gennemført karakter, som de fleste mødre nok kan genkende dele af sig selv i. Med de glæder og udfordringer, der følger med moderskabet – og med en næsten færdigbagt baby under hjertet, så er det svært ikke at være ekstra modtagelig for scenerne med den nyfødte, det spæde barns særlige gråd, med amningen og med kombinationen af primal tilknytning, uendelig kærlighed og total udmattelse.

4 kommentarer

  • Det lyder skønt – god ide med lidt opfordring til morforkælelse af sig selv (:

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

    Dinner and a movie – for one 🙂 Sikke et fantastisk koncept. Det må prøves.
    Og BTW, så ser du fantastisk ud med din flotte mave.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alle burde have en Krista Bella - at benytte en privat jordemoder og hvorfor