Tredje trimester og en update fra jordemoderen

… græsenke-weekend-surprise og en ny (økologisk) t-shirt

Selvom jeg efterhånden er en ret erfaren græsenke, kom det alligevel en smule bag på mig, da Jonas fandt passet frem i morges og drog mod Berlin for en weekend. Især fordi det ikke stod i vores fælles, elektroniske kalender. Heldigvis er jeg så gravid, at barren allerede er sænket til et absolut minimum, ligesom det hjalp på logistik og overskud, at menuen var leftovers og at vejret lader til at blive smukt. Nåja, lidt retail therapy skal man heller ikke underkende værdien af!

^^”Til Berlin med drengene, siger du. Hele weekenden. Suuuuuper. Rigtig god tur, skat.”

Pigerne har været præcis så fredagstrætte, som man kunne forvente, men også søde og de har hygget sig sammen med at tegne og lege og fjolle. Puttetid trak lidt tænder ud på husets eneste voksne, men heldigvis har jeg mange (mange!) års erfaring med at trække vejret dybt og finde den indre zen, så pigerne kan falde i søvn i tryghed og ro.

Desværre når min shoppingliste ikke minimums-beløbgrænsen hos nemlig.com, så vi er nødt til at handle i morgen, men derudover er planerne at tage det som det kommer. Lørdage er lidt op ad bakke i øjeblikket, synes jeg. Pigerne justerer tilbage til familietid efter ugens dagpleje og børnehave, og det bruger gør dem som oftest lidt pirrelige, mens vi voksne er typerne klokker ud fra arbejdet og går i weekend-mode, så snart det er fyraften fredag. Det kræver altid lidt ekstra overskud og tilpasning og indre tællen til ti. Og minden pigerne hinanden om, at vi altså taler pænt til hverandre her i huset. Der er heldigvis rigeligt kaffe på lager.

Jeg tankede op på overskud på forhånd med lidt vaskeægte retail therapy inden jeg smuttede fra kontoret i dag. Det kan være lidt farligt at være gravid og arbejde i en ventetøjsbutik, men på den anden side er der ikke længere en eneste af mine t-shirts, der når hele vejen ned over maven. Og denne statement tee er både virkelig budgetvenlig, i økologisk bomuld OG kan snildt bruges efter graviditeten også. Den findes også med mørkeblåt print, i øvrigt. På billedet (som egentlig er taget til Struts Instagram) er jeg også iført ventejeans fra butikken. En model, der minder ret meget om mine præ-graviditets-yndlingsjeans i farve og pasform, men lige på den front er jeg dækket ind allerede til resten af graviditeten.

30127903_10160303911730375_972149835811520512_n

Hermed over and out fra græsenkeland. Der er en chokoladekage, der venter på mig og baby. Det er der egentlig også en balje vasketøj, der gør, men lur mig om ikke det holder sig bedre til i morgen end kagen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tredje trimester og en update fra jordemoderen