Påske DIY - de fineste, farvede æg til påskebordet

Baby-moon på Borupgaard

Har du været eller overvejer du at tage på ‘baby-moon’? En gravid-pendant til de nygiftes honeymoon, hvor man tager væk fra virkeligheden for en stund og nyder en ganske særlig tid sammen. Det skal Jonas og jeg de næste par dage, og jeg glæder mig!

I fødselsdagsgave for et par uger siden kunne jeg vælge imellem tre getaways med Jonas – en med kulturelt fokus, en med fokus på mad og en med fokus på velvære. Hvis jeg ikke var relativt rund om livet, havde valget været sværere. Eftersom der er grænser for, hvor langt jeg orker at gå rundt omkring og hvor meget, jeg kan spise ad gangen (når nu det ikke kun er en mad-baby, der skal være plads til) så var det ret nemt at træffe beslutningen. Vi skal skrue ned for tempoet og tager en tur til Snekkersten og Comwell Borupgaard, hvor vi skal nusse rundt i badetøj og ikke lave meget andet end at slappe af og nyde spaen. Og en tre-retters middag, bevares, men altså. Jeg glæder mig personligt mest til dels de forskellige spa-bade og dels at kunne sove i en seng, hvor der ikke er nogen børn, der skal dele pude med mig, som E har tendens til i øjeblikket.

Konceptet med babymoon er fantastisk i det hele taget. For lige om lidt kommer en baby, der kræver al min tid og voksentid træder i baggrunden i en relativt lang periode. I al fald den slags, hvor man tager på en overnatning uden børn. Det er ok. Børnene er vigtigere, og vi kan godt vente 3 år til næste deciderede mini-getaway, men derfor glæder jeg mig også så meget desto mere til denne.

… også selvom ‘nogen’ ville at booke en mom-to-be behandling så meget for sent, at der faktisk slet ikke var nogen tider tilbage. Til noget som helst. Så må jeg tage lidt hjemmespa med mig i stedet og se om jeg kan booke sådan en et andet sted, når jeg går på barsel. Bl.a. min nye jaderulle fra I love Beauty, hvor jeg er ret vild med, at Charlotte har researchet og fundet sten, der er ordentligt fremstillet fra rå sten til færdigt produkt.

29570449_10160252886300375_3026615220766374336_n

^^At pakke til wellness baby-moon. Jeg forsøger mig med flere farver og print dette forår. Det er som om, jeg trænger til lidt mere knald på garderoben efter at have taget små tilløb til farver i det sidste års tid – herunder på smykkefronten – og så er der nogle favoritter jeg skal have med i kufferten. Min yndlings-ansigtscreme fra LactoClear (naturligvis!), jaderulle, Maria Nila arganolie til det trætte graviditetshormon-hår og den helt rene tørolie fra Meraki Mini, som jeg bruger til maven. Måske jeg endda får tid til at lægge neglelak (denne er 10Free og jeg synes den holder rigtig godt. Jeg har efterhånden en del farver), læse lidt tårefældende litteratur eller sætte næste projekt på pindene.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påske DIY - de fineste, farvede æg til påskebordet