At træffe sine egne valg

Odense coming up

… når altså bare liiige denne maraton-dag er overstået.

K og jeg glæder os begge til at smutte ud af hverdagen for en stund og have masser af tid sammen. Det kan godt være svært at være stor, når ens søster bliver syg og får lidt ekstra fokus. Så det er fint at kunne se frem til forkælelse og enetid. Det bliver også dejligt for E og Jonas at have lidt tid sammen – bare de to. Det har været ekstremt meget ‘mor’ i de seneste uger, og vi trænger alle til at rollerne igen bliver lidt mere ligeligt fordelt. Der er intet som udstrakt tid og nærvær til at styrke båndene mellem os alle – og i denne omgang i de relationer, der trænger allermest til det (så må Jonas og jeg og det dér parforhold tage revanche på et andet tidspunkt).

Vi fik SÅ mange skønne tips, og jeg glæder mig til at gense Odense og vise byen til K. Hun glæder sig ALLERmest til at sove på hotel, for det er ikke mange gange i sit liv, hun har prøvet det. Som regel har vi valgt ferielejligheder, når vi har rejst, for det er alt andet lige nemmere og mere praktisk med små børn. Nåja, og til at skulle på museum. Det er på andenpladsen. Man er vel godt indoktrineret!

Vi har lidt planer fastlagt og resten tager vi som det kommer – alt efter energiniveau og dagsform. Ligesom jeg egentlig altid gør, når jeg rejser. Jeg kan godt lide at have undersøgt mulighederne på forhånd, men der skal også være plads til at lade sig gribe og føre med af en indskydelse.

K har endda udtrykt ønske om at kigge lidt i butikker. Hun er nemlig på udkig efter en badedragt, som skal med, når hende og Jonas om et par weekender drager mod vandland i det sydlige Danmark. Så jeg tænker alt i alt, at vi får en skøn tur.

dsc_0003^^Det bliver godt nok ikke med fly denne gang ligesom da vi rejste til Norge, men min søde, lille rejsemakker er SÅ klar til at skulle på eventyr i morgen. Taskerne er pakket med børnevenlig underholdning til toget, snacks, læsestof – og naturligvis strikketøj!

 

2 kommentarer

 • Go’ tur – deres Zoo er fantastisk 😀

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Ja, ZOO er ret skøn, men jeg tror vi springer over i denne omgang. Det bliver lidt koldt, så vi holder os til indendørs aktiviteter 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At træffe sine egne valg