Rig på damer

En kæmpe julegave. Den sødeste tiger fra Legeakademiet

[ Indeholder reklame – modtaget i gave ]

Nogle gange er det virkelig svært at finde på en god gave. Andre gange er det let at finde på gaven – men sværere at føre idéen ud i livet. Siden vi besøgte Dyreparken i Kristiansand i sommer, har K talt om de fantastiske (og gigantiske!) realistiske plysdyr, hotellet havde udstillet til kig og til kram. Især var det kattedyrene, hun kastede sin kærlighed på – og tog en tårefyldt afsked med, det lille menneske. Derfor har jeg brugt lang tid på at søge efter lignende plysdyr, men det er overraskende vanskeligt at finde, når man nu både vil have størrelse og dyr, der ser ‘rigtige’ ud.

Heldigvis kom de søde legetanter hos Legeakademiet mig til undsætning. De ved nemlig, at brandet Melissa and Doug fremstiller de skønneste, realistiske plysdyr – herunder en kæmpestor tiger. Den er nu tilbage i sit ‘bur’ og venter på at blive pakket ud juleaften, men jeg var (naturligvis!) lige nødt til at se den selv inden jeg pakkede den ind igen. Planen er i øvrigt at få den kæmpestore papkasse til at ligne en gammeldags transportkasse i træ til dyr med diverse rejseklistermærker på.

25443234_10159758758525375_5377597697439730541_n

^^Tigeren har lige indtaget vores seng for et øjeblik. Og ja. Den er rimeligt stor, men SE lige, hvor skøn den er.


25353796_10159758758675375_2086581324236616007_n^^For lige at få en fornemmelse af proportionerne. Tigerpoterne er næsten på størrelse med min hånd med fine trædepoter aftegnet i pelsen.

Jeg havde glædet mig helt vildt til at se den ‘live’ og manner. Den levede i den grad op til mine tårnhøje forventninger. Det er en ret perfekt gave til et barn, der elsker store kattedyr og som elsker at lære om dyr i det hele taget. Tigeren er simpelthen så fint lavet med skønne detaljer og så elsker jeg at den er virkelig stor. Den ligner en rigtig tiger, men er noget mere krammevenlig og ikke nær så farlig som i virkeligheden – eller i det Blake-digt, der kører på repeat i mit hoved pt.

Tyger Tyger, burning bright,
In the forests of the night;
What immortal hand or eye,
Could frame thy fearful symmetry?
Begge piger er virkelig dyreglade og især K har en kæmpe viden om dyr – indsamlet gennem diverse tv-programmer og bøger og utallige spørgsmål. Hos Legeakademiet kan man finde et stort udvalg af de realistiske plysdyr fra Melissa and Doug – så uanset om dit barn elsker kælegrise, kæmpeslanger, hunde, giraffer (jo! Sådan en er der også. Halvanden meter høj er den), skildpadder, bløde lam eller endda drager, så er der noget at finde til at stimulere fantasi og legeglæde. Og til priser mellem 250-950 kr er der noget til de fleste budgetter. Se hele udvalget HER (… men I er hermed advarede: Man bliver let ret forelsket i flere af dyrene! Hvilket hjem kunne ikke bruge en house-trained terrier?) Jeg tror vi holder os til tigeren for nu, og jeg glæder mig sådan til at se hvilke lege den bliver en del af og om den mon får nøjagtig så mange kram, som jeg tror.
25442767_10159758758665375_1850737587982257634_n
For en god ordens skyld er tigeren modtaget i gave af Legeakademiet, mens roser, øvrige ord og billeder er helt og aldeles mine egne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rig på damer