Fars piger

5 ting jeg ikke orker

  1. Aller-ALLER-øverst på listen er Black Friday. Jeg bliver så træt indeni af alt det reklame-spam, der lander i min indbakke (og som bliver slettet prompte), alle de annoncer, der er på Facebook og Instagram og i det hele taget af konceptet. Jeg orker det simpelthen ikke. Og jeg kommer ikke til at købe et eneste Black Friday tilbud selv. Det er ikke for at være decideret hellig, men der er altså ikke noget, jeg og vi som sådan mangler og som ikke kan vente til en anden gang. Julegaverne har jeg meget mere lyst til at købe hos små forhandlere eller lave selv. Jeg får en lille smule kvalme indeni af den opskruede, unødvendige forbrugsfest, der i virkeligheden ikke er god for nogen. Hverken pengepungen, forhandlerne (der mister almindeligt salg) og i særdeleshed ikke for vores klode. Jeg synes, det er så fint at købe noget, man har behov for – også hvis man falder over en god pris. Jeg synes til gengæld det er noget frygteligt pjat at købe bare for at købe.
  2. Næste punkt på listen over ting jeg ikke orker, er børn, der niver mig i ansigtet hele natten. Eller i al fald med jævne mellemrum i løbet af natten. Det skal stoppe. Lige nu. Jeg ved bare ikke helt hvordan…
  3. Mørke. Det orker jeg ærligt talt heller ikke. Jeg gider simpelthen ikke, at det er mørkt fra kl. 16 til kl 08. Det er ikke fordi det er et nyt eller kommercielt koncept, men jeg har bare slet ikke fået sol nok i løbet af de lyse måneder til at opveje for vintermørket. Kan vi i det mindste så få sne, eller hvad?
  4. Bleer. I januar bliver E to og et halvt. Jeg gad seriøst godt snart at hun ville få øjnene op for alle de fordele, der er ved at være blefri.
  5. Kaffe. Det er SÅ mærkeligt og en slags dobbelt op på orker ikke. For udover at jeg ikke orker kaffe, så orker jeg ikke, at jeg ikke orker det. I ved. Siden vores omgang maratonsygdom og især efter min maveinfluenza har jeg slet ikke kunnet drikke kaffe. De to ting har ligesom koblet sig sammen i mine neurale baner, så det ene minder mig om det andet. Jeg er virkelig ikke vild med det, for i teorien savner jeg min daglige kop. I praksis bliver det bare ikke lige nu jeg kaster mig over kaffen igen. Heldigvis kan jeg også smaddergodt lide te. Og varm kakao. Og (hvid) glögg.

 

1ahhxy

… så i stedet vil jeg fokusere på at det er weekend. Og at der er en måned til jul. Det orker jeg nemlig rigtig godt.

 

2 kommentarer

 • Line

  Jeg er som sådan heller ikke fan af Black friday. Men vores datter er vokset ud af sin flyverdragt, så det var faktisk fedt at kunne finde en ny sat med med 40 % (på nettet) i går.

  Vedr. bleafvænning – prøv at undersøge “befri på 3 dage”. Metoden skulle kunne bruges fra børn er 22 måneder. Vi brugte metoden, da vores datter skulle smide bleen (Hun var dog næsten 3), og det fungerede SÅ godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   – og så giver det jo så fint mening at købe noget man skal bruge, til en god pris. Det er forbrug for forbrugets skyld alene, jeg har det lidt stramt med.

   Tak for ble-tip <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fars piger