Vi kan ikke være det bekendt

En tak og en anbefaling

Tak. Fordi I er så mange der har tænkt, skrevet og følt med os og især med K efter mit sidste indlæg. Nu har der været lidt radiostilhed, og det har flere årsager. Dels har jeg været træt. Både fysisk af en uge som mere eller mindre solo-forælder og med alt for lidt og alt for dårlig søvn. Vi siger tak til kombinationen af et hostende barn, et nuldrende og kradsende barn og en snorkende mand. Men også mentalt. Det var et hårdt indlæg at skrive. Overraskende hårdt, og jeg har haft brug for at trække stikket lidt og lade det hele falde på plads indeni.

I er flere, der varmt anbefaler de private børnehaver. Det kan jeg absolut sagtens forstå, og jeg kigger i den retning med tanke på lille E, når hun om under et år skal rykke fra sin fantastiske dagpleje. For at få mere overskud i hverdagen og mere spændende aktiviteter end perleplader, kunne vi i princippet også kigge efter en privat børnehave til K. Bortset fra, at hun har en rigtig, rigtig god venindegruppe og et par gode drengevenner også. Det har jeg ikke lyst til at rykke hende fra, for den del fungerer ualmindelig godt. Der er også den faktor, at hun allerede har skiftet børnehave en gang – og desuden skal i skole fra næste skoleår. Vi må se. Måske vi ændrer mening, hvis forholdene bliver værre; hvis hun viser tegn på mistrivsel eller mavefornemmelsen siger det. Indtil videre bliver vi. Sig gerne til, hvis I kender gode, private børnehaver på Indre Østerbro.

Forandringen skal komme fra os. Forældrene. Vi skal stemme på de rigtige politikere, der prioriterer familieområdet, og vi skal blive ved med at råbe højt om forholdene og holde op med at acceptere, at det hele tiden bliver lidt værre. Vi skal insistere på ordentlige forhold for vores børn. Også i det kommunale. Selvom det er sværere at gøre end at sige.

Så. Tak til jer. Fordi I endnu engang viser jer som nogle rummelige, forstående og ualmindeligt dejlige mennesker derude på den anden side af skærmen.

Hermed et sceneskift til noget andet og markant lettere indhold. Nemlig en hjertevarm anbefaling af et brand og nogle husholdningsprodukter, som jeg kun er blevet gladere for i løbet af det sidste år.

22281540_10159424620485375_7870813528141331176_n

I sommeren 2016 så jeg Humdakin på børnemodemessen, og jeg blev helt betaget af fortællingen om især de strikkede karklude og vævede viskestykker, som var ikke bare lidt inspireret af Camillas bedstemors køkkenudstyr, der holdt og fungerede upåklageligt i årtier. Udover de smukke og funktionelle køkkentekstiler (som jeg efterhånden har købt en god del af), så har Humdakin også rengørings-produkter, der næsten gør det sjovt at gøre rent. Ikke så sjovt, at jeg ville opgive vores faste rengøringshjælp (der virkelig er en af de bedste beslutninger og investeringer, vi har gjort), men især universal-rengøringsmidlet gør en veloverstået rengøring endnu lækrere med en mild, behagelig duft. Ja. Duft. For selvom jeg i alle mulige henseender sværger til neutrale og duftfri produkter, så er lige nøjagtig denne en lise for sanserne. Selv Jonas bemærker den og holder af den. Universel-rengøringsmidlet kommer i en ordentlig dunk, der holder længe. Det kan vi også godt lide.

Jeg har modtaget produkter til test fra Humdakin tidligere, men jeg har købt mere end jeg har fået igennem det sidste år, og jeg kan oprigtigt anbefale både rengøringsmidler og køkkentekstiler. Især karkludene. Det lyder måske helt fjollet at gå op i sine karklude, men udover de rent æstetiske hensyn, så er der også god pointe i at vælge karklude, der kan genanvendes nærmest uendeligt. I al fald i mange år. Man kan sagtens strikke sine egne klude. Det får jeg bare ikke gjort, for det er et strikkeprojekt, jeg ikke gider. Så er det heldigt, at Camilla har sørget for lækre, økologiske, strikkede karklude, som jeg kan få hjem med et klik, når jeg løbende udskifter mine gamle karklude. Det gør heller ikke noget, at jeg samtidig støtter op om en kvinde, jeg kun har mødt en enkelt gang i virkeligheden, men som i den grad brændte igennem som en ildsjæl med en sjælden passion for sit brand.

Universalrengøring findes lige HER og de smukke, brugbare køkkentekstiler HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi kan ikke være det bekendt