Dawn of the Mombie

Vinterklar små damer

[Indeholder reklame – Pepa-dukken fra Así er modtaget i gave]

Jeg klikkede i sidste uge den fineste, gråmelerede uldboucle-jakke hjem til K til vinteren. Naturligvis ikke til daglig og børnehavebrug, men erfaringen viser, at det er godt med en ekstra (og pænere) jakke i de kolde måneder. Til jakken valgte jeg også et honninggult tørklæde. Selvom vinteroutfittet hverken er med pailletter, lyserødt, tegneserieprint eller glimmer så var begejstringen ikke til at tage fejl af og K glæder sig allerede til at tage det i brug, når temperaturerne falder.

21150436_10159212491720375_6401709300144274940_n

Den smukke Así-dukke skulle naturligvis også have en matchende vinterfrakke og tørklæde, så af en rest varmt gyldent Engleuld blev der et tørklæde (der lige skal skylles op og blokkes, så det ikke ruller så meget) og af en smule uldstof og med lidt tilpasninger blev min mormors vintage-dukkemønster til en fin frakke i dukkestørrelse.

Så snart den blev færdig, skulle begge piger have vinterudstyret på, og jeg blev kaldt ind til fotoshoot. Det er hjertevarmende at opleve, hvordan hun har taget sin dukke til sig – hvordan den er blevet en del af hendes hverdag. En at dele sorger og glæder med.

21034627_10159212491725375_4946682081651168751_n
Jakke og tørklæde er begge fra Creamie (og jakken er på udsalg lige nu) K har en str. 116, og den er fint stor til hende, selvom hun jo reelt er tættere på 120 cm i højden. Findes jakken ikke i dit barns størrelse, er der flere ret pæne alternativer HER

Pepa-dukker kan bl.a. findes HER

2 kommentarer

 • Tina KH

  Imponerende dukke og smuk datter:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Den er SÅ flot og hun elsker den virkelig. Og jeg er helt ufarvet, naturligvis, men jeg synes også hun kan være absolut bedårende.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dawn of the Mombie