At kende sine styrker - og svagheder

Smukke, unika gulvtæpper

Jeg har været på udkig efter et smukt gulvtæppe til børneværelset i et par måneder efterhånden. Det har ikke været helt nemt, for det har været en kombination af æstetik, funktion og budget, der skulle gå op i en højere enhed.

I fredags var jeg forbi min dygtige venindes kunsthåndværker-fællesskab af en butik på Ydre Østerbro for at se de lækre (lækre!) plantefarvede uldgarner, hun har fremstillet af gotlandsk fåreuld. Er I strikkeglade, så gør jer selv en tjeneste og kig forbi i løbet af den kommende tid, for de er både pæne og bløde. Jeg købte (naturligvis!) lidt med hjem.

Udover garn er der også smykker, planteplaneter, print, malerier, unika møbler og de smukkeste, håndlavede tæpper fra Marokko. Herunder en ordentlig stabel på udsalg – og blandt dem fandt pigerne og jeg et ualmindeligt skønt tæppe med felter af farvede romber.

21151671_10159212618080375_8458804271468167009_n

Man kan låne tæpperne med hjem for at afprøve om de passer til ens møbler og proportionerne i hjemmet, inden man køber – det er da en god service. Jonas var skeptisk. Ingen overraskelser her, for det er mandens default reaktion, men jeg tror, at tæppet er vokset ind under huden på os alle, og det kommer til at flytte permanent hjem her. Det var naturligvis tiltænkt pigeværelset, men jeg må indrømme, at jeg lidt har lyst til at flytte det ind i stuen. Farverne er så flotte og tæppet er i en lækker kvalitet. I øvrigt er øjeblikket her aldeles spontant. Jeg fandt hende sådan legende på værelset, og det var da alt for skønt til ikke at forevige. Pænt tæppe, pænt legetøj og sød pige i samklang. Sådan ser virkeligheden også ud af og til.

Der er mange, mange fine udgaver – blot et tip, hvis nogen skulle være på udkig efter noget pænt unika til gulvene.

Butikken hedder Ydre Ø og du kan finde den lige HER og på Instagram også under @ydre_oe

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At kende sine styrker - og svagheder