To børn - ingen bil? Intet problem!

De smukkeste ord

Jeg elsker ord. Jeg opsøger dem gerne og jeg elsker at Jonas er ligeså meget en ord-nørd som jeg. At vi er rørende enige om, at bestemte ord er gennemgående fabelagtige. At dansk mangler en del deskriptive ord, som vi så må vende os mod det engelske eller tyske for at finde. At der til gengæld også er danske ord, der rammer med kirurgisk nøjagtighed.

Nogle ord er smukkere end andre. Især en bestemt sætning på tre, små ord er en af de smukkeste, jeg kender. Lille E sagde dem for første gang, nogensinde, i dag.

Helt spontant. Midt imellem to mundfulde kylling i karry.

Jeg elsker mor

Hun kiggede op, fik øjenkontakt og sagde det ligeså tydeligt. Så drejede hun hovedet og sagde ‘Jeg elsker far’ inden hun spiste videre.

dsc_0236

^^Sødeste Lillesøster. Den fine lastbil er fra Wooden Makings, romperen i økobomuld fra H&M (lignede her) og den seje ‘tigermis’ tattoo fra Iglo+Indi.

Hun hører det selv dagligt. Det gør begge piger. At vi elsker dem.

Jeg kan ikke huske, at det var noget, der blev sagt med ord hver eneste dag i min barndom. Det gjorde man måske bare ikke så meget dengang, ligesom man hilste med håndtryk på familie og venner snarere end med de allestedsnærværende kram, der er en standardhilsen i dag. Jeg har altid mærket, at jeg var elsket, selvom det ikke blev udtalt så ofte.

Jeg siger det hver eneste dag. Og i dag fik jeg kærligheden, udtrykt i ord, tilbage igen fra min yngste datter.

De smukkeste ord, jeg kender. Det siger slet ikke så lidt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

To børn - ingen bil? Intet problem!