Chokoladelagkage på 5 minutter
Man må gerne snyde med desserter. Fordi. Det er dessert. Jamen, sådan er reglerne bare. Det er ikke mig, der har fundet på dem.
I dag fik vi eftermiddagsgæster, og jeg var i humør til noget sødt, men uden hverken den store tid eller et fyldt køleskab, så derfor samlede jeg verdens hurtigste chokoladelagkage med ganske få ingredienser. Den består af rent snyd, men smager skønt, så jeg tænkte at dele ‘opskriften’ med jer, hvis I også skulle få lyst til en syndig omgang dessert. Jeg skal i al fald ud og have et stykke om lidt til aften(de)kaffen.
Købebunde dryppes med et relativt pæn mængde væske. Jeg brugte en syrlig æblejuice i dag, men citronsaft er også godt. Hyldeblomstsaft kan også bruges, eller måske Cointreau eller portvin, hvis det er en voksenudgave.
Pisk 1/2 liter piskefløde til blødt skum og pisk videre med 3 generøse spiseskefulde Nutella eller lignende nøddecreme.
Fordel den ene halvdel af cremen på den første bund, læg den næste ovenpå og fordel resten af cremen på her. Læg sidste bund på og sæt kagen på køl, hvis den ikke skal spises med det samme.
Lige inden servering pyntes med friske bær (fx solbær) og drysses med flormelis. Et voila.
Ingen kommentarer endnu