Lidt mere om den dér seng, Auping og bæredygtighed

Græsenke med PMS

Det lyder som en opskrift på en vaskeægte katastrofe, ikke?

Jonas er taget på herreweekend og jeg er alene med to piger – herunder en tumling der har det lidt stramt med livet generelt som knap to-årig og i særdeleshed alt det hun næsten, men ikke helt, kan selv endnu.

I dag havde hun tilmed kun sovet en lille time til middagslur, så vi har haft en ret… ahem… heftig eftermiddag. Heldigvis har Bean været eksemplarisk og forsøgt at hjælpe og aflede sin søster på eget initiativ.

Jeg satser på at køre den ind med nem mad, planlagte ture, rå mængder kaffe og alt det sukker, jeg ellers ikke har haft specielt lyst til siden Lillesøster stoppede med at amme. Jeg skal da lige love for, at den craving kom tilbage for fuld smadder samtidig med PMS’en.

… kort sagt. Det bliver en weekend efter devisen ‘Rock your imperfections’ fra Indi&Iglos AW17-kollektion, som i den grad er på min ‘must have’ liste både til pigerne og mig selv.

skaermbillede-2017-06-02-kl-7-31-50-pm

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt mere om den dér seng, Auping og bæredygtighed