Påske-krea med børn - hvad skal vi lave?

Sommerhus-strikkerier

Vi drager mod vestkyst og sommerhus og overlader lejligheden til storby-feriegæster – og i stedet for at pakke kuffert, mens Lillesøster sov middagslur i går, brugte jeg tiden på at drikke kaffe og overveje hvilke kreaprojekter, der skal pakkes med. Det er OGSÅ vigtigt!

strik-pa%cc%8aske-2

Jeg har et par projekter i gang allerede. Annas Sommercardigan (som har været en fornøjelse at strikke!) er snart færdig, Boblejakka har stadig et godt stykke vej igen, og så har jeg shoppet lidt ekstra påskeslik i form af blød bomuld fra Manderin Petit fra Sandnes. Den fine cardigan med hulmønster er første projekt, jeg har strikket i det garn og det er virkelig rart og lækkert at arbejde med. Det er egentlig lidt vel tyndt til opskriften, men jeg kan godt lide den lette kvalitet til sommerbrug. Faktisk er garnet så rart, at jeg endte med også at forkæle fingrene med et par ekstra strikkepinde fra KnitPro. Jeg har ellers sværget til metalrundpinde fra Addi, fordi de træpinde jeg ellers har prøvet ikke har været særligt gode. Men KnitPro-pindene er virkelig lækre og garnet glider rigtig godt på dem.

Jeg har tænkt mig at få en Venlig Vaskeklud igang. Det kunne være et godt bilkørselsprojekt. Der er alligevel et godt stykke vej til Vestjylland. Måske også en lille kyse (eller vest eller bloomers?) på pindene også. Eller måske en sommerudgave af Pocket Playsuit eller Dansekjole… Idéer skorter det i al fald ikke på.

strik-pa%cc%8aske

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påske-krea med børn - hvad skal vi lave?