33

Febermus, skinny jeans og at være en heldig mor

Stakkels Lillesøster. Hun er snottet, har feber, er utilpas og har fået øjenbetændelse som ekstra bonus.

I nat har hun stort set ikke sovet. Hun har grædt og grædt, været urolig og haft det så skidt. Lille menneske. Jeg får straks flashback til december og for mit indre blik ser jeg, hvor dårlig hun var. Sådan er det ikke i denne omgang – hun har stadig appetit og lyst til at lege om dagen. Jeg krydser fingre for, at hun er i bedring. Mormor kommer ind i morgen og passer hende, så Jonas og jeg kan passe vores respektive jobs. Lillesøster elsker – ELSKER – sin mormor, så jeg er sikker på, at de to får en dejlig dag sammen.

I dag har jeg været sammen med mit lille, sløje menneske. Hun i skinny tumlinge-jeans, jeg i en ny sweatshirt, der kom med posten i formiddags, og som meget passende mindede mig om, at jeg er en heldig mor. Selv midt i en masse sygdomsbøvleri og logistikrod. Jeg er heldig, når pigerne råber og skriger, når jeg aldrig får søvn og når det hele er hårdt. For jeg er deres mor. Uanset hvad er jeg deres mor. Jeg har fået lov at bære dem under mit hjerte igennem to dejlige graviditeter. Jeg har oplevet to fantastiske fødsler og jeg har haft lange barsler med to mennesker, der på hver deres måde er dem, jeg elsker allermest. De udfordrer mig mere end nogen andre. De tester mine grænser i en uendelighed. De efterprøver regler og rammer – de er med til at skabe dem. Og de er begge vidunderlige, kærlige, empatiske, sjove, stædige, kløgtige og fantastiske mennesker. Det er mit privilegium at se dem vokse op og være med til at støtte og opmuntre dem på rejsen. Give dem redskaber til at få det liv, de ønsker.

Jeg er heldig.

dsc_0008
^^Små piger i jeans er så skønne. Lillesøsters jeans fra Name It er bløde og fleksible til leg og motorisk udfoldelse og de kan justeres i linningen. Sko fra Angulus. Skjorte er en ældre model fra Mango. Billede fra fødselsdagsbesøg på Arken.

{ Mums run the world } står der på min nye bluse. Det gør de. Bag kulisserne, i al fald. Og selvom denne mor har gennemført dagen på en blanding af erfaring udi søvnmangel, koffein, kys på bløde kinder og sukker, så er jeg heldig. For jeg er deres mor. 
skaermbillede-2017-03-14-kl-7-17-08-pm

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

33