Farmors julegave og noget om at være nærværende

Mandag

Det er en kliche, men nogle mandage er bare så mandagsagtige.

Lillesøster er ved at gro ikke mindre end 4 nye tænder, så vores nætter er fulde af uro og råberi (hende, mestendels) og dagene er det samme. Det trækker tænder ud (no pun intended), ligesom Jonas’ nye skema dette semester med et par sene dage. I al fald i dag. Lige nu.

Jeg var ved at tude af frustration på vejen hjem. Det var helt tåbeligt, men sådan er det af og til.

Jeg ville så gerne have været forbi min yndlingsblomsterhandler og købe forårsgrene og friske blomster, men jeg blev forsinket på vej ud af døren fra arbejde og for at nå at handle, hente Bean OG hente Lillesøster inden kl 15.30 blev til 16 så kunne jeg ikke forsvare over for mig selv at bruge de ti minutter ekstra på omvejen. Egentlig ville jeg også gerne have været forbi Green Skin og handle nye forsyninger af primer og mineral foundation. Og måske også lige have oset Normanns 50% udsalg.

Luksusproblemer. Jeg ved det godt. I virkeligheden handler det nok mest af alt om, at jeg ikke på stående fod kan huske, hvornår jeg havde tid for mig selv. Et par timer til at lave ingenting ude i byen. Det bliver ikke denne uge. dsc_0017

Og i morgen bliver bedre. I morgen er der en hel uge til det er mandag igen.

6 kommentarer

 • Karen

  Ak ja, drømmer også om et par timers alenetid. Det må blive på søndag!
  Jeg bor også på Østerbro, hvilken er din favoritblomsterhandel? Synes de ligner hinanden alle sammen… bortset fra den på Østerfælled torv, den er fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Vi har den samme favorit! Og ellers er jeg glad for Magasins blomsterhandel, men det er en endnu længere omvej.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Den tid må du simpelthen bare tage. At du en enkelt dag henter senere end din ambition, lyder virkelig til at være givet godt ud at dømme på ovenstående. Det er én dag. Slip den dårlige samvittighed over at unde dig selv 30 min luft.
  Jeg gør det af og til, og første gang havde jeg dårlig samvittighed over ikke at have dårlig samvittighed #morlivet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   I know. Bare ikke en mandag, hvor pigerne i forvejen havde en længere dag end vanligt og sovet dårligere end vanligt. Meget hellere, når Jonas kan hente. Så har jeg markant mindre skrupler! Men du har ret sådan helt grundlæggende. Det er skidevigtigt at prioritere sig selv også.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betyder det så, at jeg ikke får fornøjelsen af dig på CIFF?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Det gør du i al fald – selvom der aldrig er nok tid til at tale! Jeg håber, I har haft en skøn dag <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farmors julegave og noget om at være nærværende