Østfrontens guide til gode fotobøger

Spelt-snobberi

Jeg elsker mit Østerbro. Alle de hyggelige, små specialbutikker. Caféer. Grønne åndehuller. Af og til kan jeg dog godt forstå, hvorfor vi her i speltland bliver genstand for vittigheder og almen hovedrysten.

Jeg betaler gerne 35 kr for en stor latte på en af bydelens utallige caféer. Det er måske nok mere en københavnerting snarere end det er bydelsspecifikt, men alligevel. Til gengæld blev jeg ærligt talt lidt træt i ansigtet, da jeg opdagede at den lokale blomsterpusher krævede 119 kr. For en kvist mistelten. Ikke en kæmpe gren. Bare en helt almindelig, lille dusk.

Bevares, den var omviklet med et pænt stofbånd, men jeg tvivler stærkt på at det var jomfruer, der på ryggen af enhjørninge havde plukket den ved fuldmåne og med stjernestøv i håret. Og jeg støtter som regel meget gerne de lokale erhvervsdrivende. Men 119 kr. Dér blev jeg alligevel for nærig, og så er det heldigt at SuperBrugsen forhandler præcis den samme slags og mængde mistelten for noget mere budgetvenlige 35 kr. Det pæne bånd kan jeg heldigvis selv vikle om, og nu har vi en mistelten hængende i stuen (og en anledning til at lære børnene at en Oluuuuuf ikke kun er en snemand!)

dsc_0889

2 kommentarer

 • Jul, bryllupper og barnedåber giver lige priserne et nøk opad.

  Og for øvrigt en virkelig god idé med sådan en mistelten. Tror jeg, jeg må få indført herhjemme, for så SKAL man jo kysse sin mor 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Præcis. Kys er obligatoriske. Ikke at jeg går ned på børnekys i øvrigt, men man kan altid klemme et ekstra ind. Men seriøst. 120 kr for en kvist mistelten er jo helt hen i vejret.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Østfrontens guide til gode fotobøger