Et hurtigt lørdagstip: Billigere julekalendere fra LEGO og Playmobil

DIY: Den ultimative halskæde (og noget om dårlig samvittighed)

Nogle ting er for gode til at holde for sig selv. Ikke mindst på en mandag morgen, der følger en weekend med kropumulige børn, der af uvisse årsager har vendt op og ned på alle søvnrytmer (det var eksempelvis *virkelig* dejligt, at Lillesøster først sov kl. 21 i lørdags, hvor vi havde rødvin, møre øko-bøffer og hjemmegjort bearnaise på menuen efter pigernes puttetid)

Jeg har virkelig ikke noget imod, at jeg først kommer hjem efter sengetid i aften* og har både venindebesøg og en mini-julefrokost i dagens kalender.

Så. Hermed den ultimative halskæde. Udskift evt med vaniljekranse, hvis det skal være lidt julet.

Det var så lidt.

 

*Det er i øvrigt løgn. Straight up stor fed løgn. Jeg har megadårlig samvittighed over det. At ‘svigte’ mine børn så grusomt. Det er noget pjat, for de er sammen med deres helt igennem fantastiske, kærlige, overskudsagtige og i øvrigt også ret pæne far. Som de elsker. Jeg arbejder bare stadig med at acceptere helt ind i min grundkerne, at det er ok at prioritere mig selv og tid uden for hjemmet uden børn af og til. Meget apropos dette indlæg hos altid læsværdige Jeanett.

2 kommentarer

 • Åhh tusind tak for ros og link-love! Den der kroniske “morsamvittighed” bremser os virkelig for at prioritere os selv noget mere!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Selv tak – det er fortjent! Oh yes. Men jeg tænker ikke den kun er en dårlig ting, for det er jo faktisk ret dejligt at være der for sine børn og at de også kan mærke – helt ind i sjælen og i deres dagligdag – at Mor er en fast og tilgængelig entitet. Det må give en ret god ballast senere. (Og jo. Selvfølgelig kan Far også have den rolle. Det ene behøver ikke udelukke det andet)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et hurtigt lørdagstip: Billigere julekalendere fra LEGO og Playmobil