Til moren på legepladsen - og noget om ufejlbarlige børn

Parent hack: forlæng levetiden på termobukser nemt og billigt.

Kender I det, at man udskyder projekter i alt for lang tid. Har noget liggende, som man liiige skal have gjort, men som bliver syltet fordi man regner med at det bliver enormt uoverskueligt og bøvlet og tidskrævende?

Sådan har jeg haft det med Beans termobukser siden foråret. Hun har hærget dem sønder og sammen på det yderste knæ-lag (sådan går det, når man leger kat hver dag på legepladsen…) og de har ligget bagest i skabet indtil nu. Efterhånden er det tid til det varme overtøj igen, og alle mine undskyldninger begyndte at lyde lidt tynde. Hvad så om jeg skulle bøvle en time foran symaskinen for at fikse dem? Selvom jeg hellere vil alt muligt andet.

Nu er de ordnet. Det tog mig 15 minutter. Fordi jeg lige læste ordentligt på den pakke med ‘ruskinds’lapper, der lå i syskrinet, at de faktisk bare skulle stryges på. Så. Nu er de strøget på, og jeg har forstærket strygning og klister med en række lyserøde sting i de huller, der allerede var lavet til formålet i lapperne.

Beans termobukser er klar til endnu en sæson. På 15 minutter og for 30 kr. Den tid er godt givet ud i forhold til at skulle købe nye bukser, synes jeg.

dsc_0708 dsc_0710

Lapperne har jeg købt hos Stof2000 for lang tid siden (og jeg kan se, at de nu er steget i pris til 43 kr, men det er stadig ret overskueligt. Nylonlapper og denimlapper koster under 30 kr)

2 kommentarer

  • Det ér smart!
    Jeg skal sy et par selv i år – ud af farfars nye gamle termojakke. De skal også forstærkes, men ikke på helt samme måde.
    Jeg må hellere komme i gang!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til moren på legepladsen - og noget om ufejlbarlige børn