Begyndelsen til enden?

Matchy-matchy – søsterstil

[ ANNONCE ]

Det er ikke ofte, jeg gør det. Iklæder mine piger matchende tøj. Af og til er noget dog for sødt til at jeg kan lade være.

For eksempel, når der er så skønne ‘old world’ skjorter som disse fra Name It (gave), med fine detaljer i knapper, tungekanter og broderi (der i øvrigt er tilpasset hhv baby-størrelse og pige-størrelse) Og nej. Det er ikke decideret praktisk tøj og nej, det kommer muligvis ikke med i børnehave eller dagpleje. Til gengæld er det klassisk og noget, som jeg ved, jeg ikke bliver træt af at se på.

Nu lyder det måske som om, vi har en børnehavegarderobe og en ‘pæn’ garderobe. Det har vi ikke. Langt det meste af pigernes tøj må hjertens gerne komme med i dagpleje og børnehave. Nogle få ting er til pænt brug. Sådan skal det være, synes jeg. Jeg husker selv de særlige kjoler og skjorter – og sko. Åh de særlige, upraktiske men frygteligt pæne dansesko! – som kun kom på en gang imellem i min barndom.

DSC_0720 DSC_0722 DSC_0726

Lillesøsters skjorte findes HER og Beans skjorte findes HER

Husk i øvrigt, at I får 15% på HELE Name Its sortiment resten af året med denne rabatkode – enten til fine sager som disse skjorter eller til nogle af alle de gode basisting, som vi er rigtig glade for og har købt år efter år til Bean. Ikke mindst uldstrømpebukserne, som vi virkelig (og helt og aldeles usponsoreret!) kan anbefale:

NameItOestfronten2016

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Begyndelsen til enden?