Ambassadør i uld - Roots & Wings Merino

En lille luksus

Jonas har taget pigerne med på biblioteket i et par timer, så jeg er alene hjemme. Mon ikke de fleste med børn kan genkende følelsen af alenetid som noget eksotisk og ligefrem luksuriøst. Tid uden at skulle forholde sig til endsige opfylde andres behov.

Pointen var at jeg kunne koble lidt af inden min kærestetager afsted til en fest på Fyn og vi ser ham igen en gang i morgen. (Kæreste? Partner? Samlever? Hvad er egentlig den voksne og modne betegnelse for et parforhold på 7. år med børn, når man ikke er gift? Det virker bare så fesent at sige ‘min kæreste’ om faderen til mine børn og en mand på 37…)

I stedet har jeg tømt og fyldt opvaskemaskinen, kogt æg til frokost og lige nu kigger stativet med tørt vasketøj bebrejdende på mig.

Det må vente. Jeg øver mig i at sætte mig selv først – og i forlængelse af fornemmelserne af at være for træt og for travl, vil jeg udnytte roen til at drikke en kop kaffe og komme til bunds i mailboksen. Det plejer jeg at kunne nå om aftenen, men Lillesøster vågner 3-6 gange i løbet af en aften i øjeblikket, så min tid er fragmenteret og jeg prioriterer at nå et par pinde på mit nyeste strikkeprojekt i stedet. Det er lettere at gå til og fra end en mail eller et blogindlæg.

Ugen har været travl. God, men travl. Bean var med mig på CIFF Kids i onsdags og havde en fest. Vi fejrede min nieces 6 års fødselsdag og skolestart. Bilen – den trofaste sølvræv af en Peugeot 406’er fra 1996 (!) – opgav ævret efter knap 7 gode år i vores varetægt. Lillesøster har haft sin første ‘rigtige’ uge som dagplejebarn og klarer det til UG med kryds og stjerne. Hun er tryg og tilpas. Spiser og sover og kravler glad omkring blandt de andre børn fra hun kommer og til hun bliver hentet. Det er en god følelse, selvom det stadig er mærkeligt at aflevere hende.

Jeg faldt over både fine, praktiske og smarte sager på årets modemesse, som jeg glæder mig til at dele med jer. Men først er der en kop kaffe at drikke og et par (eller 40!) mails at få svaret på. Her er lidt stille på bloggen i øjeblikket. Jeg har masser på hjerte, men tiden og overskuddet er virkelig ikke med mig i øjeblikket. Kig med på Instagram (@ostfronten) – der plejer jeg at være lidt mere på.

lately

Kaffe. Altid kaffe. Altid med skummende, varm mælk og et drys økologisk rørsukker // Fashion week essentials – i al fald når man har sit 4-årige sidekick med og skal til event med Wheat i anledning af deres fine samarbejde med Disney! // Snurk-sengetøjet har fået nye motiver. Bean elskede den glitrende havfrue næsten ligeså meget som hun elsker sit prinsessesæt. Det findes bl.a. HER // Matcha latte love. Min nyeste craving. Sundt. Enkelt. Lækkert. Bean er også fan. 

6 kommentarer

 • Jeg har altid bare sagt ‘min mand’, også inden vi blev gift. For han er jo en mand. Og han er min 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   True. God pointe.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Samme argument her. Jeg siger også tit min mand.

   Men ellers er livspartner vel et eksotisk bud?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Livspartner er faktisk ret cool. Men jeg ved ikke om det bliver for eksotisk. Lidt ala det kønsneutrale ‘høn’ eller ‘hen’, hvis du ved, hvad jeg mener?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Enig i det med “kæreste”. Det har jeg det efthånden også lidt mærkeligt med at kalde ham, jeg har været sammen med i langt over 10 år og har 2 børn med. Inderst inde ønsker jeg virkelig, at han snart ville spørge, om jeg gad gifte mig med ham… Men jeg gider fandme ikke være den, der spørger 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   I hear you, sister! Jeg skal heller ikke spørge. Og Jonas gider heller ikke spørges. Men manden er altså typen, der i udpræget grad udsætter ting. Så. Ingen ved om han nogensinde får spurgt. Krydser fingre for dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ambassadør i uld - Roots & Wings Merino