Lidt om sponsoreret indhold, om Olívy og tre vindere

Summer party // inspiration til 1-års fødselsdag

Lillesøster bliver 1 år på søndag. Jeg vakler mellem lige dele fornægtelse og glæde. Jeg har slet, slet ikke lyst til at blive mindet om, hvor hurtigt et år kan gå og at jeg snart ikke længere kan kalde hende en baby. Min bløde, milde, eventyrlystne og smilende baby bliver om ikke mange måneder til en tumling, der i stadig højere grad vil udforske, indtage og erfare verden omkring sig. Men jeg glæder mig også – for det krøllede, spæde barn, jeg fik i armene for første gang for snart et år siden, har udviklet sig til den dejligste lille pige. Hun har gjort verden til et dejligere sted og hun stråler af veltilpashed og tryghed. Det har været den største gave at opleve hendes og Beans gensidige kærlighed.

På søndag bliver vi en sluttet kreds. I modsætning til Beans første fødselsdag, som blev fejret af familie og venner, er det denne gang bare de allernærmeste (af dem som ikke er på ferie), der er inviteret. Første fødselsdag er stadig en stor ting, men det fylder slet, slet ikke på samme måde som med Bean.

Ikke desto mindre har jeg stadig lyst til at lave lækkerier – man skal ikke lade en anledning for (lag)kage gå sin næse forbi. Og fordi det er højsommer (i al fald ifølge kalenderen!) drømmer jeg om at servere både Aperol Spritz og læskende lemonade. Jeg har samlet lidt inspiration til dagen her. Jeg drømmer om solskin, så vi kan dække op i den nærmeste park med guirlander, blandede blomster, frisk frugt og smukke duge.

 photo sommerfest_zpss1ro1sxm.jpg
(Billeder fundet på pinterest, bortset fra kagebilledet. Det og opskriften på den smukke rosenkage med friske bær finder I hos Signe)

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om sponsoreret indhold, om Olívy og tre vindere