Uglet mor på slap line - kast med din baby part II

Meningen med det hele

Aften. Stuegulvet er næsten ryddet for legetøj. I al fald så meget, at mine øjne kan finde ro. Køkkenfladerne er tørret af og opvaskemaskinen sørger for at der er glas og skåle til morgenmaden. Jeg har endelig placeret mig i sofaen efter en lang (lang!) dag.

Ulykkelig babygråd fra soveværelset.

Lillesøster har endnu engang vendt sig om på maven i søvne, og nu støder hun fra med hænderne og knejser med nakken i det mørke soveværelse. Forvirret, ked af det og et sted midt mellem vågen og sovende tilstand. Hendes kalden bliver til hulk inden jeg når helt hen til hende over dobbeltsengen og får hende vendt om igen. Rutinerede moderhænder lægger den store baby til rette og løfter blusen samtidig. Gråden stilner af og elskede, små hænder finder mine, mens hun hægter sig på og stiller behovet for mad og tryghed samtidig. Den lille, bløde krop bliver tung og efter en tid glider hun tilbage til søvnen. Tryg og tæt på mig. Tilknytningen og kærligheden tager form i mørket efter vores kroppe. Den omslutter og begge – omfatter også hendes søster med de bløde krøller, der sover dybt fra det hele en halv meter væk.

Og lige der slår det mig. At det her. Lige her og nu – det er meningen med det hele.

 photo DSC_0283_zpswefgknxw.jpg

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

3 kommentarer

 • Hvor det smukt og enkelt skrevet <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh ja, den tryghed og kærlighed er fantastisk! Så gør det ikke så meget at blive afbrudt midt i Game of Thrones 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Lige der med GoT er jeg ikke enig. Det irriterer mig 😉 (hvert fald indtil jeg er i soveværelset )

   Men ellers er jeg ganske enig med jer

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uglet mor på slap line - kast med din baby part II